Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsy bleeeee

dlaczego dziewczyny nosza i podobaja im sie tipsy?

Polecane posty

Gość zorganizowanie
ja jeszcze nigdy nie mialam syfu i brudu za tipsami :) a to, dzieki czemu tak jest nazywa sie mycie rak

Gość bo baby som gupie

A ja noszę tipsy odkąd się pojawiły, a to właśnie dlatego, że są zawsze czyste i świeże. I znacznie łatwiej łatwiej je utrzymać w nieskazitelnej czystości, bo w przeciwieństwie do samych paznokci są gładziutkie i można je dobrze domyć. A co do kiczu - zawsze można sobie zrobić jakiś gustowny French, a nie koniecznie złoto i cekiny... I mój facet też woli tipsy, bo dają lepszy efekt przy masażu niż same paznokcie.

Nie nawidze. Poprostu nie trawie tipsów. Shit. Wystarczy naturalne miec dluzsze i ładnie malować ;s

Co jak co - niszczą paznokcie i tylko kobiety które o swoje prawdziwe dłonie nie umiały dbać albo los nie obdarzył je ładnymi dłońmi - pozwalają sobie na takie coś. Najohydniejsze w tym jest jak paznokiec odrasta i spod tipsa widać go hyh... abo jak są takie grube te tipsy. Wiadomo co kto woli. niektorzy wolą sztuczne piersi, niektorzy prawdziwe. niektorzy lubia troche plastiku w swoich kobietach, niektorzy wolą prawdziwe kobiety ;) kazdy bierze to co lubi ;)

Gość zorganizowanie
ja na ten przyklad juz dawno nie nosze frencha a jeszcze nigdy nie mialam kiczu ani przesady na paznokciach...a ze na tipsach czesto jest brokat na przyklad...no coz nawet brokat mozna "odkiczowacic" jak tylko ma sie do tego reke...

Gość ty również
bo to sa kobity pokroju Joli Rutowicz i Dody :O Czyli totalne bezguście.

Gość zorganizowanie
mnie nie obdarzyla Bozia ani ladnymi dlonmi ani paznokciami, mam brzydki ksztalt, kolor plytki, itd itp :) moje tipsy nie sa grube, nie widac odrostu nawet po 2 tygodniach - to kwestia dobrej kosmetyczki, ktora to wykonuje jej starannosci a niczego innego juz jakis czas nie nosze tipsow ale to nie jest moj wybor, tylko ze po nich zauwazylam znaczna poprawe plytki i jakos tak teraz zaczelam chodzic bez i jest nawet ok

na śląsku wg moich obserwacji tylko kobiety kiczowate, z leksza głupie, dążące ślepo za modą (aby się wyróżnić, ze ja jestem zajebista bo jestem modna), disco-panny, z niższych sfer - noszą tipsy. Masa koleżanek które szanuję, uważam za kobiece i inteligentne - nie noszą tego badziewia.

Gość ty również
zorganizowane, a myslisz ze od tipsow poprawisz sobie wyglad prawdziwego paznokcia ? Uwazaj zebys sie dodatkowo grzybicy nie nabawila :O

Gość ty również
a, myślisz :D Współczuje :O Ciesz sie, że Ci całkiem nie odpadły :O

Hmm... jak sobie wmówię, ze mi kaktus wyrośnie to też go zobaczę. szczerze? nie umiem ci uwierzyć. No chyba że wcześniej rękami nie wiem co robiłaś i klej z tipsów w porównaniu z tamtym okazał sie niczym. Ale to mało możliwe.

zlosnica_fya Mozliwe, całe szczęście ja doceniam fakt iż z zwykłych paznokci można zrobić cudo ;]

Gość zorganizowanie
jakos grzybicy do tej pory nie mam a moje paznokcie sie naprostowaly, plytka sie wyrownala, a jakbys czytala ze zrozumieniem to bys wiedziala ze przed chwila napisalam ze aktualnie tipsow nie nosze i paznokcie JUZ sie poprawily a nie dopiero beda sie poprawialy - nie uzywam tipsow jako lekarstwa :) po kazdym nalozeniu robilam przynajmniej miesiac przerwy i nic mi sie nie stalo z plytka, ani przebarwien, ani luszczenia ani niczego innego nie odnotowalam :)

idąc tym tropem mozna np. przestac myc wlosy i twierdzic, ze mam wiecej do pokazania niz wycackane wlosy :p a co do tipsow to sa tipsy i tipsy te na zdjeciu to koszmar jakis

Gość okpli
nie rozumiem kobiet, które wydaja kase na tipsy, i chodzą z zaniedbaną twarzą

Gość okpli
poza tym niszczą paznokcie no i nie wygląda to ładnie

Gość zorganizowanie
moje paznokcie sa dla mnie, dla mojej wygody (nie nosze 5 cm), estetyki, w pracy nie musze dlubac pod stolem jak inne dziewczyny zeby nie miec brudu, ktory sie zbiera nawet w biurze za paznokciami, ale inna sprawa ze nigdy nikogo nie namawialam do tipsow ani nie uwazam ze ten kto ich nie nosi jest mniej modny (??? wogole nie rozumiem oceniania tipsow jako podazanie za moda...) albo mniej estetyczny, ja nie moge na swoich paznokciach robic cudow, poza tym nie mam takich zdolnosci, wiec mam alternatywe i juz

Gość ty również
Tipsow nie porownuje sie do wlosow prawdziwych tylko jak juz to do wycyckanej sztucznej peruki lub tupeciku :O

Gość lijh
obrzydzają mnie, kojarza się z obozem koncentracyjnym, zrywaniem paznokci

Gość ty również
I zrozumcie jedno. Tipsy nie sa estetyczne. To kawalek plastiku przyczepiony do paznokcia. A jak juz kawalek odrosna to makabra :I Blee :O

Gość lijh
racja tipsy noszą kobiety, które maja swoje paznokcie słabe i brzydkie. Ok rozumiemjeśli wyglądają naturalnie, ale te szpony w różnych kolorach i wzorach sa ochydne

tipsy to nie jest podążanie za modą? w pewnym okręgach każda ma to każda co nie ma "musi" sobie je zrobić. kiedys nie było tipsów, abo było mało popularne. pojawiły się i każda typiara je nosi :/ no ok, jezeli tipsy wyglądają w miarę naturalnie to jeszcze przejdzie. ale jednak hmmm ja jestem przeciwniczką i nic mnie nie przekona.

Gość może i wyglądaja
ale jak można tym kogoś dotykać to obleśne :O I co się nosi pod tymi tipsami ? Resztki jedzenia, babole i kupe :O