Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie troche

czy to stawiajaca sie macica?? CO ROBIC????

Polecane posty

Gość boje sie troche

chyba stawia mi sie macica, jestem w 5 miesiacu ciazy, nagle brzuch mi stwarnial, uwypuklil sie i jest bardzo napiety. CO ROBIC? zazyc cos czy jechac do szpitala? Nie czuje bolu tylko duze napiecie w brzychu.

Gość macica się stawia
jeżeli przechodzi po paru sekundach, i nie pojawia sie zbyt często, możesz być spokojna. Staraj się położyc od razu jak poczujesz, lub co najmniej usiaść. Jeśli odczuwasz te skurcze częściej niż kilka na dobę, do lekarza!

jesli masz ich kilka dziennie zazyj nospe i idz di lekarza to stawia sie brzuch - typowe skurcze macicy które mogą wywołać przedwczesny poród ja miałam tak przy pierwszym i wyladowałam w szpitalu na podtrzymaniu (non stop kroplówki)

Gość boje sie troche
Dzieki dziewczyny, wczoraj wpadlam w panike, ten "skurcz" trwal do wieczora, wzielam 2 razy nospe w odstepie okolo 6 godzin, rano juz tego nie czulam, jesli sie dzisiaj to powtorzy to zglosze sie do lekarza. Nadal nie wiem co to znaczy "twardy brzuch" - czy jest on caly czas super twardy, czy lekko twardy itd... Przyznam szczerze, ze wczoraj mialam niezlego pietra...