Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

Broneczka, jestes moze?????????

Polecane posty

Wiem , że to zupelnie nie w temacie, ale wiem że Cie tu zastanę, dlatego zapytam. Pisałaś kiedyś, że jesteś z Gdyni... Obecnie szukam pracy, nic nie mogę znalezc, może orientujesz się czy gdzies w gdyni nie potrzebuja kogoś? Skonczyłam ochrone srodowiska na PG, ale niekoniecznie musze pracowac w zawodzie. Wybacz że pytam, ale próbuje już w każdy sposób, bo już prawie pół roku siedzę w domu :(

a powiedz mi w czym byś się widziała albo w czym masz doświadczenie, bo to bardzo ważne tak na początek, głowa do góry coś znajdziemy :D

Witam :) Własnie doświadczenie jest problemem, bo niedawno skończyłam studia i jeszcze nie pracowałam, tylko odbywałam praktyki. Interesowałoby mnie cos związengo z ochrona srodowiska, bo takie studia kończyłam, ale na rynku pracy nieciekawie to wygląda, więc właściwie moge spróbowac wszędzie :)

hmm ja w sumie też kończyłam studia w październiku ale mam dosyć spore CV bo zawsze łączyłam studia dzienne z pracą na 1/2 etatu i to mi naprawdę pomogło, ale nie przejmuj się, jak masz staże to już jest dobrze - są tacy co nie mają nic ;) ale określ cokolwiek - praca biurowa - masz zadatki na handlowca? - w czym się widzisz a w czym na pewno nie i będziemy szukać z czego korzystasz w szukaniu - gazeta - pracuj.pl - inne?

raczej interesuje mnie praca biurowa albo jakies laboratorium, bo zadatkow na hadlowca albo jakiegos sprzedawce raczej nie mam bo nie lubie ludziom czegoś "wciskac".. A korzystam z: - gazetapraca.pl -jobrapido.pl -infopraca.pl -jobpilot.pl -pracuj.pl -trojmiasto.pl -szybkopraca.pl