Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silent_angel

Przykro mi

Polecane posty

...ze moj facet z ktorym jestem 2,5 lata nie podarowal mi prezentu z okazji mojej 18stki. Nawet glupiego kwiatka czy czekolade nie dostalam. tylko zyczenia zlozyl. czy zachowal sie w porzadku? On niedlugo ma 19 ur, czy podarowac mu prezent? pzdr.

Gość kawa z rana
Zwykly dupek.Pogon go!

Gość tererenia
to zdecydowanie nie w porządku z jego strony... tylko nie wiadomo co zrobić w takiej sytuacji... trochę głupio się o to obrażać

Gość ja....
ja bym kopnela w tylek takiego goscia i dowidzenia

Gość bezzzzz
tak daj mu prezent ale w taki sposób by zrozumiał że nic ci nie podarował

Gość widzialy galy co braly
🖐️

jesli na urodziny nie kupil nic ...to ot tak ,dlatego ze swieci slonce, ze masz piekny usmiech,ze dzis czwartek,ze jutro sie zaczyna urlop .....slowem bez okazji tez nic ci nie kupi :O...troche smutne

pracuje. pracowal cale wakacje i ta kase przepuscil na ciuchy. Przepraszal, ze nie kupil bo kasy nie mial. No ale chociaz kwiatka?

Gość Rafaello rocznik 1987 .......
Ja nie przepadam za prezentami . Wolę szczere życzenia niż prezent ale w takim dniu jak 18-stka to wstyd do potęgi aby nie kupić pamiątki ! Pod ziemię bym sie zapadł ze wstydu gdybym pamiątki nie kupił zwykłej koleżance a co dopiero połówce ? Albo ten koleś jest pierdolnięty albo może to początek rozchodzenia się waszych dróg :( Gdyby Cię kochał to na pewno by kupił bo to jest nie do pomyślenia aby tak się zachować tym bardziej że ma już 19 lat !!!!!!!!!!!

yyyyy ale sknera żeby nie mieć 3 zł na najtańszego badyla dla ciebie :o kup ma na urodziny lizaka serduszko za 1,5zł :) przecież on na pewno materialistą nie jest:)

Gość widzialy galy co braly
naiwna:o

Gość Rafaello rocznik 1987 .......
To nie jest tłumaczenie że nie miał kasy ! Co z tego że przeprosił ? Jakby miał troche oleju w głowie to by coiś wymyślił ::: choćby na szydełku Ci zrobił jakiś obraz :D albo pożyczyłby kilkanaście złotych od kogoś . Nawet za 10 złotych można kupić wspaniały prezent , wystarczy pomyśleć. A tak poważnie to ty się zastanów czy on cię kocha lepiej

a i mowil ze jak zarobi to kupi. tylko ze juz 1,5 miesiaca mija i nic. przed moimi ur nie widzielismy sie 3 tyg bo musial pracowac na prezent dla mnie i gowno.

Gość szilaa
tak myśląc przyszlościowo o nim to cięzkie zycie Cie czeka :) ja bym jasno powiedziala o co mi chodzi, to ze glupio wypominac to nie prawda, milosc opiera si e na drobnych gestach

Gość kiedys chłopak mojej
siostry sprzedał swój telewizor żeby kupić jej prezent bo akurat nie miał kasy ;) Byli wtedy w gimnazjum.Jak ludziom na sobie zależy to zrobią wszytsko co sie da żeby sprawić przyjemność drugiej osobie