Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silent_angel

Przykro mi

Polecane posty

Gość Rafaello rocznik 1987 .......
hehe ,,, no z tym telewizorem to chyba przesada :D A powiedz ty mi ::: Czy wcześniej kupował ci jakies prezenty ? Ja cię nie chce martwić ale moim zdaniem poprostu ma cie w dupie ! Albo znalazł sobie inną albo ty dla niego niewiele znaczysz ! Byc moze latasz mu koło dupy i wie że nawet gdy zrobi największe głupstwo to ty go nie rzucisz i idzie na łatwiznę ? Pomysl sobie nad tymi pytaniami ::::::::: ----- czy kupował ci kiedyś prezenty ? ----- czy czujesz że więzi się pogarszają ? ----- czy jestes uległa ? czy potrafisz na niego krzyknąć czy może jestes dla niego słodziutka ?

Gość szilaa
moj chlopak tez nie jest wylewny, ale wie ze jak sa im czy ur to musi sie postarc, bo jak nie to ma przerabane:)

Gość potem się dziwią po ślubie
że na kwiaty to muszą czekać do śmierci. dobrze ktoś napisał, kiedyś sama sobie powiesz: "widziały gały co brały". nie daj się olewać. nie miał kasy? mógł sam coś zrobić lub obiecać spóźniony prezent. no to wiesz czym on pachnie i jak Wam się przyszłe zycie zapowiada.

kupowal mi prezenty, dawal kwaity bez okazji. Nie jestem slodziutka, krzycze na niego czesto;d Czy ma inna? hmm kiedys w maju (2 tyg przed nasza rocznica) przez pomylke wyslal mi eska, ktory mial byc dla kasi. a i w rocznice tez nic nie zrobil, tlumaczyl ze kasy nie mial. ale po chuj kasa?

kasa kasą, ale można się wysilić i za grosze lub nawet za darmo zorganizować jakiś mały wypad za miasto, zwiedzanie ruin pobliskiego zamku czy miłą kolację w domowych warunkach.

i co on na to?

" kupowal prezenty , dawal kwiaty bez okazji " hahahhaa no nieźle ! I co ? I ty pewnie myślisz że jesteś dla niego oczkiem w głowie ? Weź rzucaj to ścierwo bo on nie dość że ma cie w dupie to jeszcze sobie pewnie niezłe pośmiewisko z ciebie robi ! Znam takie przypadki , niemal identyczne jak twój. Kiedyś rozmawiało dwóch kumpli na poczekalni. Jeden mówi ::: Moja to lata mi koło dupy. Sram na nią a ta i tak lata koło mnie a gdy już coś się zacznie pluć to jej mówię że juz jej nie chce i odrazu przeprasza. Moim zdaniem to szmaciarz i tyle. Jestem pewny że się popisuje przed kumplami że ma tanią dziewczynę. Tak jak on się nie zachowuje normalny facet , który traktuje cię na poważnie. Poprostu pewnie chce się toba pobawic tanim kosztem i tyle. Uprawiacie seks ? ( jak nie chcesz to nie odpowiadaj , ale powiem ci że jeśli uprawiacie to już wiem o co mu chodziło ) :(

A ty nie bądź głupia i nie bój się samotności. Chyba lepiej być samemu i poczekac na kogoś konkretnego niż być z frajerem ? Jesteś młoda i pewnie mnie nie zrozumiesz bo ja wiem jak to z wami nastolatkami jest ale za kilka lat przyznasz mi racje że sie toba bawi ten skurwiel . Taka prawda :( Rzucaj i już

potem się dziwią po ślubie: on odp, ze musi byc prezent bo to pamietka i musimy rocznice odlozyc. do dzis nic. chociaz wpominalam o tym wiele razy Rafaello rocznik 1987 ....... uprawiamy. kiedys przeczytalam przypadkiem eska od kasi, kazalam sie wytlumaczyc a ten mowil ze go zauroczyla ale to mnie kocha haha nie wiem czemu z nim jestem.

zostaw go. i nie daj się przeprosić, uprosić, ubłagać, zaszantażować. jesteś jeszcze bardzo młodziutka i znajdziesz jeszcze prawdziwą miłość. nie marnuj życia na dupka, bo będziesz żałować. im dłużej z nim jesteś, tym mniej masz szacunku do siebie samej.

bo go zauroczyła , tak ? buahahahahha I ty z taką kurwa jesteś ? Brawo za szacunek do samej siebie , gratulacje ! Sorry , nie obraź się ale to jest całkowite potwierdzenie tego że ty nie masz wartości. Ten który ci powie że cię kocha to z tym jesteś ! Zdradzi cię , oleje dla Ciebie tak ważny dzień jak osiemnastka a ty nic ! Krytykowałem jego ale ty tak samo zasługujesz na krytykę jak ten szmaciarz. Przejrzyj na oczy dziewczyno jeżeli nie chcesz zobaczyc na własne oczy tego skurwiela w łożku z inną lub nie chcesz usłyszeć z jego ust : "a , miło mi z toba było ale to koniec !" Wtedy będzie ci gorzej niż teraz to zakonczysz . Gdy patrze na to co napisałas w temacie że ci przykro to boki ze śmiechu zrywam. Powinnaś napisać :::: mój chłopak okazał się być skurwielem raczej ! Przeciez ja już teraz wiem że ty nie masz wysokiego mniamania o sobie , nie wierzysz w siebie , zrobiłabyś wszystko o co by poprosił. Życie jest brutalne i lepiej się obudź jeżeli nie chcesz być traktowana jak szmata.

Gość materiał na bitą żonę

materiał na bitą żonę :::: dokładnie tak teraz nie dał prezentu , kiedyś flirtował z inna Kasią ------ od tego sie zaczyna Poczekaj jeszcze ze dwa lata a będziesz chodziła ze śliwami pod okami za to że nie dajesz mu dupy !

Sorry że tak zwyzywałem twojego chłopaka. Byc moze było Ci przykro bo jednak przez dwa i pół roku mozna się do kogoś przywiązać i oczekuje się dla niego szacunku ale uwierz mi że jak z tym patałachem skończysz juz teraz to pocierpisz przez tydzień , moze miesiąc ( na pewno jakieś miłe chwile były ) a jeżeli rozstaniesz się z nim wtedy gdy to on Cie rzuci albo złapiesz go na zdradzie to wtedy pocierpisz sobie rok ! Nie bój się samotności. Jeżeli będziesz porządna dziewczyna to szybko sobie znajdziesz adoratora :D I teraz oczywiście masz nauczkę aby nie dać sobie w kasze dmuchać ! Jeżeli nie jesteś łajdaczką , pijaczka , narkomanką lub jakimś kurwiszonem latającym z gołą dupą po dyskotekach to nie bierz sobie łajdaka , bo mozesz mieć lepszy towar :D

nie przepraszaj, on zasluguje na takie slowa. Napisalam mu ze zaluje ze wybaczylam, ze chce zakonczyc zwiazek. odp zebym przestala ze wszystko bedzie dobrze, ze tamto to przeszlosc. buhahha

nie wierz mu że wszystko będzie dobrze. Nie daj się znowu soba manipulować. Jemu chodzi tylko o seks , powaznie mówię. Zrozum to. Jestem chłopakiem i chodziłem do gimnazjum , szkoły średniej to wiem na jakie tematy chłopaki gadają :D

aha i jeszcze coś ::: Na 99 % był w łóżku z ta Kasią . Mówię na 99 bo jednak jest troche dziewczyn , które są dziewicami i czekaja z tym do ślubu

Napisałaś że gdybym nie ja to dalej byś z nim była. W sumie głupio mi z tym , bo nie miałem zamiaru do rozbicia związku doprowadzać. Ale gwarantuje że wyjdzie Ci to na dobre i to jest plus

dla kolegów pożyczył ? :D:D:D I widzisz ? Pewnie pomyślisz teraz że był głupi ale tak naprawde to ty byłas głupia i on to zauważył. Pomyślał sobie :::::: ooo ! Ona jest głupiutka , mam szanse na łatwy seks --- zagadam do niej , zbajeruję ją i nie będe musiał płacic dziwkom po 200zł za godzinę bo ona da mi za darmo. On ma cię za idiotkę ! Już nawet zrezygnował z kwiatka na osiemnastke bo i po co wydawać 5 złotych na kwiatek skoro mozna piwo wypić ? A tak swoja drogą to ciekawe na co wydał kase którą zarobił w wakacje ? To tyle z mojej strony :D Radze miec więcej szacunku do samej siebie i pewności. Uwierz w siebie. Może i jesteś naiwna ale głupia raczej chyba nie. Podnieś głowę do góry dziewczyno :D pa