Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suchAshame

WIERZĘ W BOGA

Polecane posty

Gość mój kot je muchy
Nie wierzę.

Gość Waliszewska
Uwierzysz jak będziesz mieć 70 lat. Tak to już bywa.

Gość mój kot je muchy
Nie uwierzę. I dziecka też nie ochrzczę, za co już mnie chcą żywcem palić.

Gość oczywiscie ze tak

Nie sądzę żebym tak zgłupiał na starość, że aż bym zaczął wierzyć w jakiegoś boga.

Gość a skąd wogole takie
pytanie?

A dlaczego ci, którzy nie wierzą - nie mogą napisać po prostu - tylko od razu przybierają postawę agresywną? Przecież to nic złego - nie wierzyć. Tak samo jak i wierzyć. :-)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
W Ewangelii pisze: \"dopóki nie ujrzycie znaków i cudów nie uwierzycie\" po częsci to prawda ale ja wierze

Gość jap
wierzę a wszyscy co nie wierzą ,poczekajcie a uwierzycie

Gość Waliszewska
Uwierzy. Badź pewna. Jak dupa ci się zestarzeje, zaczniesz chorować wtedy to już nie będziesz taka mądra. Wielu ubeków, którzy katowli ludzi, ścigali księży i śmiali się z religi teraz chodzi do kościoła i modli się gorliwie. Zresztą człowiek bez wiary jest pusty a jego życie jest gówno warte.

Gość JAK MNIE WK DZIS BABCIA
ZASTANAWIAM SIE NAD ZYCIEM, ALE KU BOGU SIE NIE SKLANIAM.DZIECKA TEZ NIE OCHRZCZE

Gość mój kot je muchy
Nie wierzę, bo religia chrześcijańska to nic innego jak zbiór bajań i mitów zaczerpniętych z innych kultur i cywilizacji. Szkoda tylko, że katolicy nie bardzo chcą na ten temat rozmawiać.

Gość ghgth
mają "Boga" pod nosem, żyją w wierzącym kraju, nie to co inni umierają za wiare a ci jeszcze wybrzydzają :o

Gość JAK MNIE WK DZIS BABCIA
WIARA WIARA...NIE KONIECZNIE W JEDYNEGO BOGA.CHODZI O PIERWIASTEK NIEMATERIALNY W ZYCIU.

Gość ale Bóg występuje
poza religiami!

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
prawda jest to co piszesz Waliszewska prawdą jest tez ze jak trwoga to do Boga Bóg pomaga

Gość mój kot je muchy
Tak, tak, pamiętajcie poganie, wszyscy będziemy leżeć krzyżem w kościele i prosić o wybaczenie, jako rzecze Waliszewska, buahahahahaha :D Jestem apostatką i do kościoła nie wrócę, nigdy, a to dlatego, że nigdy w nie uczestniczyłam w jego życiu. Ochrzczona zostałam w tajemnicy przed ojcem, u komunii i bierzmowania tez nie byłam, nigdy się nie spowiadałam. Do czego mam wracać i w co wierzyć ?

Gość Waliszewska
Agresja wynika z kultury wyniesionej z domu. Np. dziadzo były ubek, tatuś komunista itp.

Ale teraz dojebałaś waliszewska. Tacy jak ty są najgorsi, zaślepieni obłudna wiarą. Jeśli tobie bóg jest potrzebny, bo boisz się starości i chorób to proszę bardzo, mi nie jest potrzebny niewidzialny przyjaciel, a moje życie jest bogatsze, bo nie ograniczają mnie kościołowe normy.

Gość jessikk
ja juz wierze we wszystko co pisze w Bibili widziałam na własne oczy rzeczy w ktore niektorzy nie uwierzyliby, dopoki sami nie zobaczyliby Objawienia, cudowne uzdrowienia to wszystko prawda, jest mnostwo swiadectw i swiadkow a egzorcyzmy?.............. w niektorych przypadkach ludzie lewitują i masa innych rzeczy ktorych nie da sie wyjasnic