Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanetka_xd

ciaza po antykoncepcji ?

Polecane posty

Gość zanetka_xd

hej dziewczyny mam sprawe , czy jezeli brało sie tabletki anty i przestało sie po pół roku to trudniej bedzie zajśc w ciąze . ? prosze odpiszcie bo z partnerem sie staramy juz jakigos czasu i nic ..

Gość zanetka_xd
pomoże mi ktos ..

Gość myszka mikkkiiii
ja po odstawieniu tabl a bralam mikrogynon21 zaszlam w ciąże po miesiacu bez specjalnych starań ale to kazdy ma inaczej aaaa i moja kolezanka tez szybciutko zaszła

Gość myszka mikkkiiii
z tego co słyszałam to po odstawieniu tabsów niby trzeba bardziej uwazac bo własnie mo zna szybko zajść w ciąże no chyba ze ktoś planuje to powodzenia

ja brałam prawie 3 lata z przerwami, też microgynon21... w ciążę zaszłam w 3 cyklu... ale w pierwszym i do połowy drugiego się zabezpieczaliśmy bo lekarz doradził odczekanie choć 2 cykli... poszło więc raczej szybko..

Ja brałam tabletki aż 9 lat, odstawiłam i zrobiłam przerwę 3 miesiące, potem zaszłam w 2 cyklu. Pomimo tak długiego czasu nie miałam problemów z zajściem a dzidziuś rozwija się świetnie

Gość ciekawe jak to jest
Ja brałam 8 lat tabl. , właśnie wczoraj wzięłam ostatnią tabl., ponieważ chcę zajść w ciążę, lekarz mówił, żeby nic nie czekać i starać się od razu w pierwszym cyklu, ciekawe czy mi się uda ?

Gość zanetka_xd
czy ktos mi jeszcze odp. z góry dziekuje :)