Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 moze by mi pomógł :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3879470 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahhhaaa.... Napisano Październik 16, 2008 wejdz an stron ery tam sa konfiguracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 byłam tam i nie chce zadziałać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahhhaaa.... Napisano Październik 16, 2008 a z cyzm masz dokladnei problem..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 z tym że danego modelu telefonu nie ma w ofercie ery więc przeprowadzenie konfiguracji jest niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahhhaaa.... Napisano Październik 16, 2008 sproboj konfiguracje do samsung x600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahhhaaa.... Napisano Październik 16, 2008 sprobuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 próbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 nie działa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 no już nie mam siły do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach