Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijeczka

Duźy problem...MOPS

Polecane posty

Gość Lilijeczka

Staram sie o pracę na stanowisku urzędniczym. Wymagane są kopie dokumentów tylko nie wiem czy muszą być one potwierdzone za zgodność z oryginałem. Dodam, że dokumenty już złożyłam ale jakby co mogę to jeszcze podmienic bo do poniedziałku mam czas. Skserowałam wszystkie dokumenty i na każdym napisałam datę i się podpisałam. Może ktoś ubiegał się o stanowiso urzędnicze i wie jak należy prawidłow oddać te dokumenty. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Gość z własnego i znajomych
doświadczenia: W mopsie pracuja glownie nieczule pizdy 🖐️

Gość podpisuje sie pod tym
jestem na stazu i po roku uciekam gdzie pieprz rosnie:(:(

a biora z tamtad kase najczesciej nadziane lafiryndy dziwic sie ze dla potrzebujacych jej brakuje...:o

prawda jest taka, ze biednym latwiej jest pomiatac, wyladowujac na nim wlasne frustracje i braki w wychowaniu. W koncu ma skrepowane usta comiesięczną jałmużną z koziej łaski.

czyzby moderatorka dorabiala w mopsie? ;) nie pozdrawiam.

Gość Lilijeczka
Ehhh o co innego pytałam bo do dla mnie ważne więc jak możecie to doradźcie. Teraz jestem na stażu w MOPS w jedym mieście i składam do innego miasta też do MOPS. A z waszą opinią się zgadzam ;) Pomożecie? PS czasami jest śmieszne jak np. chowamy się przed klientem i gasimy światło, żeby nas widać nie było ;)

Gość Lilijeczka
Naprawdę nie wiem co zrobić z tymi dokumentami a zależy moi na tej pracy

większość dokumentów powinna być potwierdzona z oryginałem często wystarczt na nich forułka poświadczam zgodność z oryginałem data podpis ale najlepiej dowiedzieć się u źródła

składałam kilka razy takie komplety dokumentów na różne konkursy dot. stanowisk urzędniczych i NIGDY nie wymagano aby potwierdzac za zgodnośc z orginałem...wystarczą zwykłe kopie, w razie przyjęcia do pracy możesz byc poproszona o dostarczenie orginałów i wtedy sami potwierdzają zgodnośc...tyle wiec spoko i powodzenia:)

Gość CHOWAMY SIE PRZED KLIENTEM
GASZAC SWIATLO? NIE ROZUMIEM:/