Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Gość ja116
heh, a jakies objawy ? bo temp niby taka moze byc :(

Gość graminis
witajcie... no to widzę, że nie jestem sama... też od paru miesięcy czekam na upragnione 2 kreski... po drodze miałam przygodę z cystą i grożbę resekcji jajnika ale udało się cysta się wchłonęła i zaczynam od nowa... sama już nie wiem co myśleć, ciągle wisi nade mną widmo kolejnej cysty ale ja czuję, że tym razem pęcherzyk wypuści jajeczko :-) trzymajcie kciuki!!!

Gość ja116
trzymam kciuki a ty za mnie :)

hehe wszyscy za wszystkich trzymajmy kciuki:D boże mam cycki jak balony... przed@ mam zawsze troszkę wieksze ale nie tak:D chyba że mi sie cos zmieniło:P

Gość ramonkaa
kochane uda sie wam! ja przedwczoraj zrobiłam test i 2 kreski! Po 4 miesiacach sie udało :) trzymam mocno kciuki

Gość kenap
Trzymam mocno kciuki za Was.Myślcie pozytywnie bedzie dobrze:-)

Gość ja robiłam 2 testy
ja robiłam 2 testy i sie rozczarowałam ,@ spóźnia mi sie dwa tygodnie ,myśleliśmy z moim facetem że wpadliśmy ...ale to bardzo nas ucieszylo do tego stopnia ze zaczeliśmy planowac ,przemeblowania w pokoju itp od tam tej pory się staramy :)

wiesz ja tez robilam test tez wyszedl negatywny ale robilam przed okresem kilka dni, wiem ze sie czekac nie chce, ale ja teraz czekam,

ja też zrobiłam dziś rano wynik NEGATYWNY ale do @ pozostało jeszcze 5 dni więc mam nadzieje że to pomyłka

a mierzysz sobie temp? ja mierze juz tydzien i ciagle mam ponad 37, nie denerwuj sie negatywnym testem, czesto sie zdarzaja,

Żałuję że nie mierzyłam wcześniej temperatury ale teraz sprawa wygląda tak: 14.10-37'3 15.10-37'3 16.10-36'8 17.10-37'1 18.10-37' 19.10-37'2

ja tez zaluje, no ale pewnych rzeczy nie przeskoczymy, ja juz tez sama niewiem co myslec, dzis boli mnie brzuch, ale temp nadal ponad 37, i w ogole jakos zle sie czuje, moze na @, ale wiesz ja juz sobie wytlumaczylam co ma byc bedzie, bede dzidzia cudownie, nie bedzie to musze zyc z tym dalej i dalej probowac ale bardziej na luzie, nie chce zyc od owulacji do owulacji,

Gość graminis
Ja nie mierzyłam temperatury... od wczoraj czuję kłucie jajnika i nie wiem co tak naprawde o tym myśleć... czyżby widmo cysty? a może jakiś bardziej pozytywny objaw? co to może oznaczać? czy któraś z was tak miała? trzymam kciuki za Was Staraczki :-)

Gość mfigielek
Dziewczyny już mialam nadzieję że owulacja była jest szansa na dzidzię, bo wcześniej żeśmy się starali. A tu dzisiaj temp z 36.9 spadła na 36,6!:(( Nie wiem już co się dzieję bo śluz co chwilę jest inny raz płodny raz nie. A to już 30 dc Zwariować z tym można. Gdybym nie mierzyła temp, to pewnie bym się tak nie przejmowała i myślała że mi się poprostu przesunie z deka @, a tak jak widzę co się z moim organizmem dzieję (obserwacja śluzu i temp) to się trochę martwię, bo cykle miałam jak z ksiązki a teraz wielki haos!:( I jak baby zaplanować?!

karola masz ładna wysoka temperature :) ale mierzysz ja odrazu po przebudzeniu sie? w jednakowych godzinach? czy tak jak wejdzie?

Gość amigagdynia
Ja tez czekam dziewczyny na dwie kreseczki z moim mezem. 20.10 powinnam dstac okres. od dwoch tygodni mam ciagla zgage, klucie w dole brzucha , smak na ostre i strasznie sie pooooce czego nigdy nie mialam. Ostatnio tez doszly dziwne geste biale uplawy. Mam nadzieje ze to nasz bejbik sie odzywa bo objawy mam chyba dobre??

ja mierzyłam od 6go dnia cyklu i mialam tak 6dc: 36,3 7dc: 36,4 8dc: 36,0 9dc: 36,4 10dc: 36,4 11dc: 36,4 12dc: 36,7 (owulacja) 13dc:36,75 14dc:36,75 15dc:36,8 16dc:36,85 17dc:36,8 18dc:36,8 19dc:36,8 20dc: 36,8 cykl moj waha sie miedzy 24-25 dniem czyli jest dosc krotki :)

zgage tez mam :) ale to moze byc spowodowane tym ze cały czas cos jem :) piersi mnie bola i zrobily mi sie zyłki na piersiach, nie pamietam zebym wczesniej je miala :) pozatym jajniki dalej mnie kłuja :) zobaczymy czy @ przyjdzie :) mam dziwne przeczucie ze nie :) ale wole sie nie nakrecac za bardzo zeby sie nie rozczarowac :)

Gość amigagdynia
Lady Love ja mam dziwne dretwienie sutek co sie nigdy nie zdazalo. Zazwyczaj bylo to lekkie pobolewanie calych piersi przed okresem teraz mrowienie sutek i powiekszyly mi sie na nich gruczoly lojowe i to znacznie!!! Mam nadzieje ze to bejbik:):) U ciebie tak samo:)

wokol prawego sutka zrobiła mi sie ciemniejsza otoczka na lewej jeszcze tak słabo, nie wiem co mam o tym myslec :)

Gość amigagdynia
Lady Love jezeli zrobila ci sie otoczka to napewno masz w brzuszku fasolke!!!! Jak myslisz ktory to tydzien bo jezeli ja jestem to jest to czwarty:)))

wiesz nie wiem, bo w sumie 6go dnia cyklu sie kochalismy, przed owulacja i w czasie owulacji tyle ze przed i w czasie kochalismy sie bez finiszu w srodku

wieczorem zawsze jest podwyzszona kiedy o tym nie wiedzialam i jak mierzylam to myslalam ze zawalu dostane;p bo zawsze mialam powyzej 37 i to grubo powyzej :)

jak sie zwolni łazienka u mnie to pojde jeszcze raz zobaczyc te swoje piersi :) bo te otoczki nie sa takie ciemne znaczy sie ciemniejsze niz srodek sutka :) jej ale bym sie cieszyla gdybym zafasolkowala :)

Gość amigagdynia
a ja nie mam termometru buuu:( dziewczyny a gdzie mierzycie sobie tempeture