Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nola

bezsennosc- jak pokonac? ale bez tabletek..

Polecane posty

Chciałem po prostu pomóc! Nie skreślam Twoich rad i nie podważam Twojego zdania - Twoje rady też są dobre! Jednak jest to forum dla wszystkich - więc też chciałem się wypowiedzieć...

powiem tylko tyle ze chemia to najgorsze rozwiazanie leczenia ozdywianie naturalne( pokarm naturalny) plus higena wewnetrzna ciala i to wszytsko

:-) Każdy jest czasem nerwowy. Nie ma człowieka na Ziemii który by się nigdy nie zdenerwował. Jesteśmy tylko ludźmi :) A ja nie powiedziałem a raczej nie napisałem że jesteś złym człowiekiem. Nie mogę Cię oceniać to nie ja jestem od tego! :)

ale ja Ciebie nie przekonam do swoich racji bo jestes z lekarzem a ja sie z medycyna konwencjonalna nie zgadzam

zgadzam się z Tobą. Do tego terapia na której można nauczyć się: opanowania technik relaksacyjnych, ograniczenie konsumpcji alkoholu, używek i substancji psychoaktywnych, wyrobienie właściwych nawyków przed snem czy stworzenie właściwych warunków w sypialni, przykładowo temperatura czy wilgotność. Taka terapia jest zdrowa dla pacjenta - nie powoduje żadnych skutuków ubocznych.Pacjenci mogą stosować ją samodzielnie.

nie nie trawke to kiedys sam paliłem i spalem jak zabity :) ale juz nie....:( pale ziloa ze wzgledu ze sie nawrociłem ( BoG) higiena ciala WEWNETRZNA oczyszanie jelit watroby nerek itd. dbac zeby byly w czystosci i naturalny pokarm np unikac rafinowanych produktow i to caly sekret

Gość ..........radosc.zycia........
cieszę się że odnalazłeś w swoim życiu Pana Boga i że ma miejsce w Twoim życiu to piękne!

chociaż żeby pomogły w 5 % to juz jakis sukces, dobranoc. Pa

nawet Go czuje jego obecnosc tylko ostatnio zgrzeszyłem i znow prosze zeby zamieszkł w moim serduszku :)

ciekawy67 - nawet nie wiesz ile PAn Bóg dla mnie znaczy (Morisson.. bez lek.med :) - tylko zwykły student który praktycznie ma więcej związane z psychologią niz medycyną - ale w swoim życiu miałem duzo związane z medycyną - z własnej autopsjii...dobrze że to już przeszłość! Kiedyś byłem pacjentem szpitala - oddziału Onkologii - duzo z tego wyniosłem i w ogóle. Ale jest dobrze i będzie dobrze ! Bo musi być juz do konca!

chociaż medycyna zawsze była moją pasją..chciałem iść na medycyne ale nie wyszło - wylądowałem na kierunku mało związanym z medycyną - moze kiedys wróce.. kto wie..chciałbym pomagać ludziom. Jesli nie bede lekarzem med kiedys w przyszłosci - to bede lekarzem dusz..!

Gość .....radosc.zycia......
ciekawy67 - Nie słuchasz mnie ( to ja lek.med Morisson!)