Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nola

bezsennosc- jak pokonac? ale bez tabletek..

Polecane posty

najgorzej rano jak sie obudze nawet kolo 10 to dosypiam do 12 i jak juz nie spie to wlasciwie nie chce mi sie wstac z lozka czasem nawet do 14 az wstyd sie przyznac...teraz nie pracuje, jestem na zwolnieniu z powodu kregoslupa :/

ciekawy67, ja nie jestem cudzotwórcą! Przez internet - nie widząć pacjenta trudniej pomóc. Swoją drogą autorka topiku - powinna udać się do lekarza rodzinnego. Nie powinna tego lekceważyć. Bez środków farmakologicznych się i tak nie obędzie . Środki naturalne, zioła - są dobre ale na krótką mete.

ciekawy a ty znasz jakies sposoby? najchetniej bym sobie walnela xanax ale sie boje ze moge byc w ciazy

tak chemia bliska jest organizmowi i najzdrowsza...ech.... jescze nie slyszałem zeby tabletakmi wyleczyc chorobe przyczyne tylko skutki....:o

upadlam na plecy na lód, mialam silne bole w ledzwiowym, prominieujace az do nogi, nie moglam sie wyprostowac, chodze na rehabilitacje

Nola - czy często stosujesz xanax ? Xanax z tego co kojarze jest na recepte ? Więc skąd masz ów lek? Ten lek podaje się przy stanach lękowych, depresjach ale też przy bezsenności.

ja nie biore zadnej chemii, czasem juz nie mam sily i wtedy mysle o tym zeby cos wziac

ciekawy 67 - ma w zupełności rację. Każda tabletka to w jakiejś postaci chemia - choćby śladowe ilości - ale to już chemia. Czyli chorowałaś na depresje - czy wtedy tez miałaś problemy z bezsennością?

oczywiscie ze umnie bo jesli wczesniej byłas zdrowa to mozna wyleczyc jak nic bez zednej chemi tylko naturalnymi sposbami :)

mialam i mialam te same koszmary, identyczne Ciekawy mam 26 lat, mail zalozylam jak mialam 21 :)

dobra Jesli chcez to Ci pomoge z dobrego serca odezwe sie na @ bo zapisałem.. zal mi sie zrobiło Ciebie

Najlepiej leczyć naturalnymi metodami - ale nieraz niestety nie da się już leczyć metodami naturalnymi , pozostają środki farmakologiczne. Jest jeszcze inne wyjscie : Terapie u psychologia - Terapia behawioralna

chyba jestes smieszna :D duzo pisania w skrocie musisz zmienic nawyki odzywinia(pokarm naturalny) i higienia ciała :)

Najlepiej leczyć naturalnymi metodami - ale nieraz niestety nie da się już leczyć metodami naturalnymi , pozostają środki farmakologiczne. glupoty sorki j.w.

czyli depresja, stres jest powodem bezsennosci - skoro prędzej miewałaś takie koszmary. Terapia behawioralna - musisz się zapisać do psychologa, idź spróbuj. Potem bedziesz mogła samodzielnie stosowac tą terapie.