Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja muszę wyremątować rower.

Gadam z 21-letnią puszczalską na czacie

Polecane posty

Gość zmiiii24
to dobrze czy źle? :)

To źle. 21-lat 3 lata była z facetem robiła boki puszczała się rok temu jak była z kolezanką w Grecji- dawała, bo przypadkowy seks lepiej smakuje Grecy są super studentka dzienna wyrwałem ją dla żartów na sponsoring - na początku udawała cnotkę, ale podbiłem stawkę do 2000zł misięcznie i chętna, ale musimy się lepiej poznać na gg - oczywiście nie jestem sponsorem jakby co To nawet nie jest kurwa śmieszne Najgorsze,że na kamerce jak ją zobaczyłem to chciałem pogadać normalnie, bo wyglądała na cnotkę. Nie pasował mi tylko w pewnym momencie jak papierosa do gęby wzięła. Ja chyba kawalerem zostanę, albo wrócę do Odnowy w Duchu św i tam poszukam laski. Ale się okazuje po raz kolejny, że K A Ż D A Polka za granicą się puszcza. A jak jedzie z koleżanką to już jest katastrofa. Czyli odrzucić od razu należy takie laski, które jeździły za granicę, chyba że z rodzicami. Każda, która łazi po dyskotekach...... A kurwa chuj, wszystkie trzeba odrzucić Przez 18 dni dała pięciu grekom .......... przecież to jest worek na spermę, a nie kobieta

Gość zmiiiiiiii24
No ale czego się spodziewasz, gadasz z dziewczynami w środku nocy, podając się za sponsora... Tylko konkretny typ kobiet zainteresuje się taką dyskusją. Po prostu w złym miejscu szukasz, i nie możesz oceniać wszystkich idąc tym tropem :) Ale dziewczyna niezła... Za kilka lat, jak będzie już mężatką i będzie wychowywać swoje dzieci, pewnie będzie się palić ze wstydu na samo wspomnienie ;) A może i nie. Ludzie są najróżniejsi...

nie wiem, ale najbardziej się boję ,że trafię na taką i nie wiem gdzie szukać. Zresztą ja na czacie laski nie szukam, sprawdzam tylko ich puszczalskość czy to co się mówi to prawda sam nie spałem jeszcze z kobietą i mam zamiar dać z siebie wszystko jak kiedyś trafię na odpowiednią, a coraz trudniej na normalną trafić, bo większość do darmowe lub płatne prostytutki

Gość zmiiiiiiii24
gdzie szukać.... hmmm nie wiem ale internet to chyba ostatnie miejsce gdzie szukałabym drugiej połówki :) najbardziej sprawdzony sposób to chyba przez znajomych, powpraszaj się na jakieś imprezy czy spotkania, ktoś kogoś przyprowadzi... ;) Wiadomo, że zanim się spotka tego "kogoś" trzeba poznać wiele wiele osób...

No ja wiem. Na necie nie mam zamiaru szukać, chociaż zdarzało mi się, że cykałem w realu i próbowałem na NK laskę znaleźć ,albo na gg :classic_cool:

To znaczy cykałem zagadać do konkretnej laski z reala i tej jednej konkretnej szukałem na NK lub GG

Gość zmiiiiiiii24
no rozumiem, to co innego :) chodzi mi o takie wyrywanie panienek na czatach albo na portalach randkowych. najlepiej nie napinaj się na to, żeby mieć dziewczynę, niech toczy się samo :) pewnie jesteś młody i nie masz powodów do pośpiechu teraz tacy faceci, którym nie tylko zaliczanie nowych dup w głowie są w cenie :) przynajmniej u normalnych dziewczyn

no jestem młody , niedługo dobiję do 30-tki :O

Gość zmiiiiiiii24
no to nie ma paniki w ten weekend żenił się mój 45 letni wujek :) dotychczas kawaler :P powodzenia!

a Ty może byś się ożeniła ze mną?

Znalazłem jej konto na fotka.pl , na naszej-klasie nie ma lub ma ukryte.

Gość zmiiiiiii24
05:04 ja muszę wyremątować rower. a Ty może byś się ożeniła ze mną? hehe niby taki jesteś wymagający a się pytasz pierwszej lepszej? :P i w dodatku z netu? co ja do ściany pisałam? :D no i co, ładna?

Gość Tomaszekk
Puszczalska nie puszczalska, może ładnie tańczy. Podaj jej adres stronki: www.szukamtancerek.wizytowka.pl

Brzydka. Napisz skąd jesteś zmiii24

Gość powtórzę to co kiedyś napisała
Sivane z forum F23 - "Jeśli szukasz w szambie, nie dziw się, że znajdujesz tylko gówno" 🖐️

Gość zmiiiiii24
powiedzmy że z Warszawy a spotykałeś się kiedyś z dziewczyną?

No spotykałem się, ale nie na seks jak to masz na myśli. Z Tobą też nie chce seksu. Szukam jakieś laluni fajnej :classic_cool: Ja z Poznania

Gość zmiiiiii24
laluni fajnej? :D a do czego ta lalunia?

Do spotykania się na całowanie i klapsy w pupę

Gość zmiiiiii24
...a seksu nie chcesz? co z tobą nie tak? :P

nie staje mi ;(

11346162

ale nie martw się... ustami mogłabyś mnie może zadowolić.

Gość zmiiiiii24
nie, dzięki

Gość zmiiiiii24
raczej martwiłabym się o to, w jaki sposób ty byś mnie zadowalał :P