Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzi

jakie sa fajne,ladne prefumy dla kobiet,niedrogie?

Polecane posty

chodzi mi zeby ladne pachnialy,nie musza byc bardzo tanie ale tez nie jakies strasznie drogie,mozecie mi podac propozycje

Gość ArielkaZLasu
Z AVONU . Takie do 40 zł ;D śliczne są te w różowych i niebieskich buteleczkach zwężanych do góry ;)

Gość taka tam ja
czyli jaki przedział cenowy? maja byc na codzien czy na szczegolna okazje? napisz tez jakie zapachy do tej pory ci sie podobały a moze takich nie ma?

Gość spragniony warkocza komety
Oby nie Treselle z Avonu ;) Zapach może i ładny ale duszący (piszę to ja Facet :D przez duże F)

Gość taka tam ja
Elizabeth Arden 5th Avenue niedrogie w rossmanie dostaniesz :)

Gość taka tam ja
avonu to nie polecam .

Gość bird_of_pray
osobiście z tych tańszych mogę polecić TRUE GLOW z Avonu - ale to zapach dość niekonwencjonalny, oryginalny, ale bardzo przyjemny i zmysłowy

kup sobie z tych nalewanych. jesli znajdziesz dobra firme to zapachy sa identyczne i utrzymuja sie caly dzien a nawet dluzej :) niczym nie odbiegaja od oryginalu. a w zapachach mozesz przebierac do woli a i panie na toiskach chetnie doradzaja:)

Gość taka tam ja
słodka idiotka faktycznie twoj nick jest adekwatny do tego co piszesz :P nalewane nie roznia sie od oryginału??? co za bzdura :P nie kupuj podróbek :)

Przeważnie się jednak różnią te "podróbki" są podobne są czasem i trwałe ale róznią się.

jeszcze dodam ze moim zdaniem na internecie zapachu nie poznasz, mozna sie wypowiedziec co kto lubi ale i tak gusta to indywidualna sprawa, takze radze poznac na sobie zapach i potem szukac najtanszej opcji

napisałam chyba "jesli trafisz na dobrą rozlewnie". Jesli nietrafilas to Twoj problem. Ja taka znam i zapachy sa IDENTYCZNE. kupuje oryginalne perfumy więc nie mam problemu z porownaniem.

Lacosta jest sliczna,moj facet ma męska:):) zaraz zoabcze na allegro ile kosztuje , a C-THRU Black Diamond podoba sie wam?

Gość taka tam ja
słodka nie pograzaj sie prosze :)

poza tym jak mozna kupic co innego niz PODROBKE za 100zl? chyba tylko perfumy z avonu i z kiosku, ktore są dużo gorszej jakości. A na allegro moze 10% z calosci to oryginaly (nie liczac tych, ktore maja ceny jak w perfumeriach)

Gość taka tam ja
hehehe wierz mi mozna kupic oryginalne ,juz napisałam jakie :P a kompleksów nie mam za to mam dobry nos i podróbek nie trawie :P

Ps niektóre podróbki dobrze pachną... poważnie (tzn ładnie choć inaczej niż oryginał)

Gość taka tam ja
co do allegro to te ktore kosztuja jak w perfumerii tez nie zawsze sa oryginalne :P

Gość taka tam ja
napisz jakie sprawdze :)

a gdzie mieszkasz i gdzie mozna taka rozlewnie znalzc i ile kosztuje u Ciebie 1 ml ,u mnie sa dwie pojde tam dzis, 1 ml kosztuje 1,2 albo 1,50 nie pamietam

To ja zdecydowanie polecam perfumy Nike :) bardzo mi sie podba ich zapach-moje ulubione i nie drogie, tyle ze ciezko je dostac, czasem sa w sklepach Rossman:)-kosztuja 60 zl

Gość miaaa...23
Ja też uwielbiam zapach Touch Of Pink Lacoste .... na Allegro można kupić tester za 99zł :) Aha ... kiedyś też miałam kilka z Adidasa, ale niestety teraz nie mogę ich dostać :(