Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzi

jakie sa fajne,ladne prefumy dla kobiet,niedrogie?

Polecane posty

tej rozlewni nie ma u mnie w miescie. ale jest calkiem niedaleko jedna jedyna w baardzo duzym miescie :) firma nazywa sie NICOLE http://www.nicole.com.pl/ to sobie sprawdz czy jest u Ciebie w miescie. na stronie chyba nie maja wymienionych perfum jakie maja w ofercie tylko wypisane same nuty zapachowe (bo wiadomo, nie moga ich reklamowac jako Christian Dior czy inne ;) )

slodka dzieki mam juz 3 zapachy,mam nadziej ze bede takie miec,aha i jeszcze jedno pytanko,wlewaja te perfumy do flakonu

Gość taka tam ja
naprawde nie kupujcie podrobek uzywaja do nich syntetycznych odpowiedników ktore sa mniej trwale i płaskie a cena wcale nie jest niska :P 30ml to 45zl +flakon z 15zl czyli 60zl radze isc do rossmana i kupic jakis oryginał coz z E. Arden ,Sabatini ,moschino teraz jest w promocji :) Mysle ze tak naprawde kazda kobieta ktora zakosztowała w oryginalnych nigdy nie kupi podroby :P nawet brak kasy ja do tego nie zmusi wybierze po prostu cos z Arden lub Coty . po za tym dobrze wiedziec czym człowiek psika ciało a w takiej podrobie to nigdy nie wiadfomo co jest :P tutaj macie aktualna oferte rossmana popatrzcie na ceny i zastanówcie sie :) http://www.rossnet.pl/promocje/

Gość ona2929
Polecam Euphorie Calvin Klein boskie, slodkie i z pieprzem

tez mi sie wydaje ze jak juz raz kupilas orginal to ciezko sie bedzie "przestawic", sama jestem tego przykladem, dostalam orginal w prezencie i od tamtego momentu nie mam w kosmetyczce zednej podroby. wole zaplacic raz a porzadnie i pachniec dluuugo niz sie psikac co 5 min ;)

Gość taka tam ja
ciotka tak własnie jest :) jak zakosztujesz luxusu to juz z niego nie chcesz zrezygnowac :) Pozdrawiam.

Gość wlasnie ile kosztuje flakon

Gość kiedyś moja koleżanka
miała cudny zapach w małym falokoniku. Nigdy takiego nie spotkałam i nie były to chyba markowe perfumy. Wiem natomiast ze zapach był długotrwaly i po kilku praniach bluzeczka pachniała tak jakby była przed chwilą perfumowana. Normalnie cudo.

Gość musze spróbowackupie sobie ta
kie w rozlewni

Gość ja mam z rozlewni perfumy
sa fajne trwale i kosztuja 1,2 za ml,moza sobie kupic na poczek np 15 ml jak sie nie sprawda to nie kupowac wiecej

Gość Samarytanka.
miracle- forever, doloze ci 100 zl i dziewczyna bedzie zadowolona