Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atena78

mój mąż woli spędzać wieczory z kolegą niż ze mną

Polecane posty

Gość atena 78
a tak naprawdę jak jest z tym sex-em, ile razy w tygodniu lub w miesiącu jest uznawane za normę....

Gość atena 78
i tu pomstuje wychowanie rodziców typu ten pierwszy powinien być ostatnim... głupota jakich świat ni widział, mam koleżankę która podobnie jak ja była wychowywana wg takch zasad i też niezbyt dobrze na tym wyszła, po śłubie skarżyła mi się że Kuba się zmienił, nie dba o siebie pisze pocichu sms-y itp....

Gość atena 78
nie mówie żeby puszczać się na prawo i lewo, ale trzeba zachować zdrowy rozsądek i równowagę.... życie ma się tylko jedno....

Gość atena 78
sorki za przejęzyczenia, ale niezły bałagan mi się zrobił na biurku.... rozmawiam z wami, działam na exel-u po drodze rozw. bieżące rzeczy..... ;-)

Gość mondeo
tak to jest później jak wczesniej się złapie męża na dziecko !!!

hej kobitki ja tez sie podziele z wami moj maz woli po pracy isc grac w pilke zamiast spedzic czas ze mna i wlasnym synem

atena 78 to co piszesz o tej niby męskiej potrzebie zdrady... jeśli to wymysł twojego męża to trafiłaś na palanta najniższego sortu! Zastanów się kobieto! Facet który z każdym problemem zostawia Cię samą, nie zwraca na Ciebie uwagi, nie kocha się z Tobą, nie spędza z Tobą czasu. Spójrz na siebie!!! Piszesz o sobie jak by Twoje życie się skończyło. Masz 98 lat? Nawet osoba która ma 98 lat ma jeszcze jakiś plan na dzień następny i nie myśli o sobie tak straceńczo! Ktoś tu naprawdę świetnie doradził. Umów się - tak by wiedział że jesteś umówiona ale żeby nie wiedział z kim. I zacznij się szykować. Fryzura, makijaż, sukienka, obcasy. Jak się nie zainteresuje - to już nie ma co. A jeśli potrzebuje twardego argumentu - to jasno mu powiedz żeby określił, czy jest w małżeństwie z Tobą czy z kolegą, i żeby zadał sobie pytanie, czy po to się ożenił, żebyście spędzali każdy czas osobno. A skoro macie dzieci - i myślisz o ich dobru - żadne to dobro patrzeć na zapłakaną matkę i tatusia który ja olewa i pokazuje ścieżkę w groch w kwestii relacji w rodzinie/związkach. I też na Twoim miejscu podejrzałabym co oni tam ciekawego robią w tym pokoju, bo to po prostu aż zbyt podejrzane. A druga rzecz - że mąż pewnie patrzy na rodzinne życie kolegi i uznaje na zasadzie porównania że to norma. Więc musisz dać mu jasno do zrozumienia że TO NIE JEST NORMA! A tylko ich wygoda. No bo po cholerę mają żony jak im tak źle w ich towarzystwie?!