Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

Skarby wstawiajacie swoje fotki...

Polecane posty

Sloneczka wstawiajcie swoje foteczki! Jest nudaa, siedze w pracy a pragne popatrzec na piekne cialka, ni koniecznie musza byc nagie, ale moga...:) bede dawal wam oceny... :)

dla pomocy, jak macie zdjecie to: wejdzcie na: http://imageshack.us/ i tam wybierzcie \"przegladaj\" i dodajcie zdjecie! wcisnijcie \"host in\" po tym wyskocza rozne adresy i wybieramy adres \"show image to friends\" kopiujemy i wklejamy. No dalej Slicznotki, poprawcie mi moj humorek!

Gość gość
Fotki pasztettów też mogą być?:classic_cool:

jak sie boicie to prosze na maila!! Bede dyskretny, dacie fotke swoja tez odesle swoja...:)

Gość gość
A nie boisz sie, że podpuści Cie jakis facet, wyśle fote z netu, Ty odejślesz swoją i znajdziesz ją potem na gejowo.pl?:classic_cool:

eee, widac czy zdjecie jest amatorskie wlasne a przeciez tam akurat buzi nei bede pokazywal, a co innego:)

o mnie i tak wszystko mozecie sie dowiedziec: wiec mieszkam w Wrocławiu tutaj pracuje, w firmie X:) mam 29 latek i czekam na was slicznotki!

Gość warkocz ty stad
wypi++++dalaj ale szybko! jestes starym pokemonem i pasztetem

Gość kmkl
No przeciez juz dałam i nie słyszę piania zachwytów masz kompleksy dlatego wstawiasz takie fotki hehehe ..