Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysmiewacz hihih

Cwiczenia Biceps, klatka piersiowa a reszta niecwiczona

Polecane posty

Gość Wysmiewacz hihih

Czesc wiekszosc zwas spotykala sie ztakim czyms ze np typ chodzi na silke cwiczy tyko biceps i klatke piersiowa i chwali sie zejest umiesniony i do slabszych sie sapie fajnie 40 w lapie potezna klata a gdzie reszta niema hehehe irytujace wlasnie jest to ze niekptrzy cwicza biceps i klatke i reszte to maja jak szczur i do tego zle sie odzywiaja smieszne jest to co nie?

Gość Legia Warszawa
Nie wiem ja ćwiczyłem tylko klatke w różnych ćwiczeniach i cała reszta była również rozbudowana. A nóg nie ćwiczyłem bo i bez treningu spodnie mocno mi się na udach opinają (genetyka) Przy klacie trenujesz prawie wszystko, barki, plecy, ramiona. tylko biceps warto jeszcze zrobić

Gość Legia Warszawa
Mopwe oczywiście o mamatorach dla których trning jest przyjemnościa raz dwa razy w tygodniu a nie o mianiakach którzy całe dnie siedzą w siłowni

Gość Wysmiewacz hihih
no tak a gdzie np szerkosc plecow motyle i grubosc cwiczac klate nierozbudujesz kapturów tez np

Gość Legia Warszawa
Wyciskanie sztangki na skosie z głową do góry - trenujesz barki, kaptury , ramiona plecy i triceps wyciskanie sztanki skosem z głową do dołu - trenujesz najszerszy grzbietu, barki , triceps i klate Na płasko - klata plecy, triceps, barki Do tego robisz motyli na klate, wyciskanie sztanki nad głową, biceps i masz praktycznie wszystkie miesie wypracowane. W sam raz na dwa treningki tygodniowo :)

Gość Wysmiewacz hihih
podciaganie sztangielki w opadzie lub podciaganie sztangi w opadzie nielepsze by było na motyle albo wnosy brakow lub podciaganie sztangiwzdluz tulowia na kapturki?

Gość Legia Warszawa
Oczywiście że kaptury nie sa wtedy wyizolowane, ale też pracują. Pamiętaj ze ja cały czas ci mówię o treningu dla amatora. Uwierz mi ze robiąc głównie ćwieczeia na klate możesz być cały równomiernie rozbudowany. Poza nogami oczywioście które jak ktos musi to powinien mocno trenować żeby nie wyglądac jak beczka na zapałkach