Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maina.

Chwila na łzy. Tutaj. Prosze.

Polecane posty

Gość rycz Mała
rycz... przylączę się :'(

Pomijając moja naiwność która minie z wiekiem. Już wiem jak to jest niemiec czegos co się pragnie, a raczej kogoś. To tak boli. =/

Gość to samo mam
niestety nawinosc moja doprowadza mnie do lez,a i tak m usie nie podobam..:(

Gość dsfsdfsdf
ja tez. wczoraj sie napilam. nie wiem jak dotarlam do domu. facet obraony. tragedia...

Naiwność wychodzi gdy za wszeklą cenę chce spedzic z nim chociaż tą godzinę, wiedząc ze mu i tak nie zależy. 'Myślała że gdy da mu co zechce, otrzyma w zamian miłość...'

Gość aaanatka
JA RYCZE BEZ PRZERWY OD 3 DNI

Gość marikaaaaaa
oj ja tez rycze od kilku dni:( ale ja to mam powazne powody;/

Miłość sex pożądanie Wzmaga się, słabnie, zapominam na chwilke by go zobaczyć chociaż na sekunde i znów wraca. Błędne koło.

Gość aaanatka
Maina. ja tez chce wierzyc ze minie , ze kiedys powiem dobrze ze odszedl ,dzisiaj jeszcze tego nie potrafie

miałam to samo, tyle ze obeszło się cudem bez psychologa, bo miałam rodzinę, ktorej mogłam się wygadać i ktora mogla mi doradzic i --- gdzie moglam sie wyplakac - nie samotnie - - teraz juz tej rodziny nie mam, ale to inna historia. Kobietko, zasiegnij pomocy dla siebie. Nie pytam o co chodzi, bo juz wiem. Po prostu, nikt ci tu nic dobtego nie doradzi, musisz sama sobie pomoc

aaanatka Niestety obawiam się że to nie minie, wręcz będzie się ciągnęło :(

Miłość sex pożądanie Dwie osoby wiedzą w całości o tej sytuacji, kumpela która ma podobny problem i przyjaciółka. Ale jak pomóc? Skoro wystarczy spojrzeć na niego i wszystko wraca.

Gość marikaaaaaa
ale ja nie moge plakac tyle;/ potrafie rozplakac sie w kazdej sytuacji:( wczoraj to juz w ogole plakalam jak dziecko:( chlopak odszedl potem wrocil mama chora:( a naiwnosc??Oj chyba kazda kobieta rodzi sie z nia:( bo ja niestety tez ja posiadam...

Tutaj juz może pomóc tylko nowa miłość, której brak. On niema w sobie NIC totalnie NIC. Dlaczego on ;f

Gość aaanatka
Maina. mnie po 3 latach zostawil facet bez slowa tak naprawde bo zlapalam go na klamstwie, ostanie slowo jakie slyszalam to bylo porozmawiamy od tej chwili nie odbiera tel nie ospisuje na sms czy tez na naszej klasie mimo ze jets czuje sie paskudnie serce mnie boli io rycze jak durana , ale wierze , chce wierzyc ze minie ze kiedys bede szczesliwa

Gość aaanatka
BrunetkaWieczorowąPorą choc poryczymy razem

hehe, u mnie był taki problem, ze zawsze byłam cholernie dumna jesli chodzi o faceta czy o jego błędy, nigdy sie pierwsza nie odzywalam i wieszalam psy,,,, nawet jak bolalo, to mialam go w dupie z calkego serca i w koncu przechodzilo samo :)

Miłość sex pożądanie No tak, skoro jego błąd to by wzięła tą taktyke. Tylko że ja zerwałam dawno, z własnej głupoty, nie wiedziałam ze to będzie tak silne uczucie, byłam - zerwałam, jak z kazdym. Teraz żałuje ale on juz to ma gdzieś.