Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z tym ...

seks oralny gdy facet jest tylko bierny a choroby kobiety

Polecane posty

Gość jak z tym ...

Witajcie ! mam pytanie, czy jeśli kobieta ma jakieś dolegliwości typu byc może grzybica pochwy, chociaż pewna nie jestem, może jest w organiźmie jakaś grzybica, bądź chlamydie ( chociaż nikt mi tego nie zasugerował) lub inne bakterie, to czy jeśli robi dobrze facetowi ustami może go w ten sposób czymś zarazic?? Zaznaczam że żadnego seksu nie ma, on też mnie nie zaspakaja oralnie tylko ja jego....jak to z tym jest....wydaje mi się że powinno byc chyba ok? no nie?

Gość kopernicki
byłeś u dziwki i teraz sie boisz?

Gość jak z tym..
o normalne odpowiedzi na poziomie proszę a nie o odzywki debilów:/

Gość jak z tym...
przecież to normalne że mam teraz stresa

Gość jak z tym..
nie podszywać sie:/ matko dlaczego tyle idiotów którzy nie mają co ze sobą zrobić jest na tym świecie:/ zostało zadane normalne pytanie - jak nie macie dzieci co ze sobą zrobić to idźcie do piaskownicy.

Gość możesz go zarazić
hiv i opryszczką, grzybicą i chlamydią go nie zarazisz, ale lepiej wybierz się do gina jeżeli masz jakieś dolegliwości i koniecznie poproś o leki także dla partnera ( dla facetów są leki doustne), leczy się zawsze obojga partnerów tak na wszelki wypadek.

Gość możesz go zarazić
A tak w ogóle to nosicielami chlamydii są często faceci , ale u nich nie ma żadnych objawów. Dlatego zawsze leczy się oboje partnerów.

Gość jak z tym....
ok dzięki za pomoc;) właśnie w tym problem że do gina chodze, i co z tego;/ teraz mi dała pimafucin 3 globulki ale ja tak prawde mówiąc nie jestem pewna czy to na pewno grzybica a nie bakterie jakieś, bo od zcasu do czasu mam problemy z tym wszystkim dlatego się zapytałam o ta chlamydie bo może po prostu to może we mnie siedziec mimo że lekarka nic nie zasugerowała ehh i chyba sama musze sobie badania wykonac ale kurcze najgorsze jest to że se sama tych różnych wymazów nie zrobie:/ a z tymi lekarzami to sie nie dogada normalnie a czy w cytologi oprócz gr. może wyjśc co jest nie tak? jakie to są bakterie? bo wiem że może wykryc że jest stan zapalny a czy np. mogła by ta cytologia zasygnalizowac jeśli byłaby to chlamydia bądź coś innego??