Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grita

gdzie uzyskac profesjonalnej porady

Polecane posty

Gość Grita

Mam problem z cera twarzy(tradzik, szkrstka, zrogowaciala). Gdzie moge uzyskac dokladnych informacji jaki mam rodzaj cery, jakies tam badania?? takich inforamacji uzyskuje sie u dermatologa czy kosmetyczk?? Moze mozecie mi polecic jakis gabinet w Krakowie, bo to jest uciazliwe, mam dosc wydawania pieniedzy w bloto. pomozcie jesli wiecie cos na ten temat

Gość bruneteczka 17*****
witaj;)ja te lecze sie na tradzik juz jakies 3 lata dermatolodzy nafaszerowali mnie juz roznymi ntybiotykami aa kasy wydalam w brud...jesli masz powazna postac tradzika radzilabym Ci pierwsze zrobic badania hormonalne bo najwyrazniej moze to byc na podlozu hormonalnym jak u wiekszosci..ja leczylam sie jzu izotekim ktory mi pomogl tylko na czas stosowania natomiast po zakonczeniu kuracji moja buzka znowy brzydka...wiec nie chodz do dermatologa tylko do endokrynologa niech wypisze Ci hormony jakie masz zbadac...;]ja rowniez jestem z Krakowa:)i jesli chceszs moge polecic Ci dobrego endokrynologa:)

Gość Grita
ooo dzięki:-) a do tego endokrynologa trzeba miec jakies skierowanie??? nadal bierzesz te hormony czy juz nie??