Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna16

Robienie Loda?

Polecane posty

Gość ptasiowa
ale lód oznacza, pieszczenie faceta językiem ustami ale bez końca, tzn bez jego odlotu moj nie odlatuje,ale jest mu bardzo przyjemnie

Gość każdy robi jak chce
ptasiowa no tak tak:) zgadzam sie w pelni:)

Gość ptasiowa
tzn twój też nie odlatuje ?? bo ja już z tego powodu doła mam,on tłumaczy że bardzo jest podniecony i mu dobrze, ale nie odlatuje zanim jeszcze zaczeliśmy się kochać, on odlatywał teraz nie

Gość każdy robi jak chce
tzn u mnie to bylo tak..zanim sie pokochalismy to on mnie " lizną" a ja jego dopiero wczoraj a jestesmy ze soba od ponad roku.. wiesz.. mojemu nikt wczesniej nie robill bo on sam nie chcial. moze dlatego tak teraz ma.. tylko wiesz. nie wiem jak to jest ze skonczeniem tzn jak wyjdzie.. bo narazie to poczatki same. ale wiesz skoro chce zebys mu robil to musi mu byc dobrze.. albo zmien jakos troszke technike.. no nie wiem.. poczatkuje dopiero

Gość ptasiowa
no ja jestem z facetem ponad 2 lata jak jeszcze się nie kochaliśmy, to go lizałam, pieściłam języczkiem i odlatywał wtedy teraz gdy się już kochamy, tak nie ma, on się stał chyba bardziej wytrzymały i mimo , ze długo go pieszcze języczkiem (np.wtedy gdy mam okres i chce żeby on odleciał) nie odlatuje, ale mówi że jest mu bardzo przyjemnie i że kochana jestem on mówi że każdy facet tak ma, ze na początku odlatuje, a później już mu trudniej , a jeśli się kochamy to wszystko jest ok, odlatuje i jest bosko :)

Gość ptasiowa
oczywiście inna sytuacja jest wtedy kiedy ja nie mam okresu liże go , pieszcze, on mnie (bez seksu) i wtedy odlatuje a jak mam okres , i on mnie nie może pieścić, nie odleci

Gość każdy robi jak chce
noo ale rozmawiacie ze soba a to jest najwazniejsze:):) skoro sie kochacie i jest bosko to nie doluj sie:):)moze faktycznie facei sie uodparniaja troszke.. ciekawe jak Moj sie bedzie zachowywal. a jest bardzo wrazliwy.. tylko tak mysle czy uda mi sie Go doprowadzic do konca..

Gość każdy robi jak chce
noo czyli dobrze jest.. patrz na to ze Cie kocha.. odlatuje jak Tobie sprawia przyjemnosc.. czyli jestes dla niego bardzo bardzo wazna.. i niesamowicie go krecisz i nie jest jakims tam chamem ktoremu lezy tylko wlasne zadowolenie a reszta go nie obchodzi:) zapytaj sie wprost czy moze cos innego.. jakos inaczej by chcial.. zeby bylo tak jak kiedys..

Gość ptasiowa
uda ci się napewno :) mnie teraz już się nie udaje :( nie udaje się tak często jak wcześniej,no ale coż, wytrzymały się zrobił, a dawniej potrafiłam go do końca doprowadzić, ze aż wzdychał z rozkoszy... :)

Gość ptasiowa
no właśnie, wtedy gdy i on mnie dotyka, pieści łapką to i on odlatuje ale w momecie gdy mam okres, ja go pieszcze języczkiem , jest mu przyjemnie ale nie odleci ja pytam dlaczego ? a on zawsze mówi że to nie moja wina, że to poprostu tak jest, że gdyby on mógł mnie dotykać odleciał by napewno

Gość ptasiowa
moj facet ma 22 latka i też jestem jego pierwszą dziewczyną :)

Gość każdy robi jak chce
noo a ja sie boje tego konca.. nie wiem jak to bedzie w ogole.. no ale.. dzis mnie zgarnal na siebie i zaczelismy sie kochac.. ale stwierdzil ze doszedl by tak tylko musialbo to troche potrwac.. a kurcze.. troche glupio sie musisz czuc..bo skoro kiedys bylo oki.. to moze spytaj czy on po prostu moze nie chce tak konczyc?? ciort wie co tam sie w ich glowkach mysli.. a moze glupio mu sie przyznac czy cos.. no nie wiem:( albo jakbys go dluzej nie piescila.. a pozniej tak wiesz..zeby zapomnial jak to jest.. moze by bylo lepiej.. bo wiem jak sie musisz biedna czuc:(

Gość każdy robi jak chce
ja w tym sensie jestem pierwsza bo wczesnije mial dwie.. ale obie byly ******* i ja nie wiem jak mozna takiego faceta zdradzac.. czego szukaly.. ojj glupie te laski sa... i dlatego jego nie ciaglo do nich w ten sposob i sam sie nie pozwala.. a co chlopak tez sie powinien szanowac hehe:) skoro jemu jak piszesz sprawia frajde jak Cie dotyka to moze 6 na 9 ??

Gość ptasiowa
no tak wszystko ok, mnie chodzi o to ,że gdy ja mam okres, i jemu chce sprawić przyjemność, liże go, pieszcze on nie odlatuje a gdy jest już normalnie,kiedy nie mam okresu,on pieści mnie ja jego jest ok, odlatuje i jest nam obojgu dobrze

Gość każdy robi jak chce
czyli moze po prostu nie chce sam przezywac przyjemnosci.. i sie jakos powstrzymuje..

Gość każdy robi jak chce
moze czuje sie wtedy glupio ze niby Cie wykorzystuje czy cos..

Gość ptasiowa
on zawsze mówi że też chce czuć moją bliskość , ale gdy ja mam okres to niemożliwe.. pieszcze go, on mówi że jestem cudowna,że jest mu dobrze a ja bardzo chciałabym żeby odleciał... może faktycznie,on potrzenuje też mnie dotykać, żeby móc odlecieć

Gość każdy robi jak chce
noo czyli ciesz sie dziewczyno..!!! krecisz swojego faceta i tyle:):

Gość ptasiowa
:) mam cudownego chłopaka i ciesz się z tego, baardzo ale to baardzo go kocham :) dzięki za rozmowe koleżanko,fajnie mi się z Tobą gadało :)

Gość każdy robi jak chce
noo dokladnie:) rowniez dziekuje za rozmowe:) trzymam kciuki ze da rade odleciec kiedy TY nie bedziesz mogla..:):) powodzenia:)

Gość słodziutki
jakie jest uczucie gdy wpychasz dziewczynie w pochwe czy dotykasie na koncu czegos czy co jak mozecie to opiczcie dokladnie

Gość Mirooo
Ja może wyjde na dziwaka ale jakoś nie lubie jak mi dziewczyna obciąga. Nie wiem może dla tego, że po prostu nie trafiłem na taką co by umiała to robić