Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Sama

Co sądzicie o Kobietach z lekką nadwagą??

Polecane posty

Gość Ona Sama

Witam. Mam problem odnośnie tego jak wyglądam. Wydaje mi się, że nie spodobam się nikomu taka jaka jestem i chciałabym coś z tym zrobić, ale najpierw chcę poznać Wasze opinie na ten temat. Czy dla Was Panowie bycie z Kobietą ciut krąglejszą byłoby wielkim problemem??

Gość Ona Sama
Prosiłam o odpowiedź osoby normalne, a nie niezrównoważone ;)

Gość ERECTUS
zadnych problemow zero uwielbiam widzialas ,,meza fryzjerki,, ja moge nim byc jak chcesz to sie przedstawie.tylko mnie nie odrzucaj pliiiiiiiiiiiiiiiis

Gość o kobietach z lekka...
nadwaga sadze iz to tylko kwestia czasu czasu az stana sie kobietami z DUZA nadwaga...

Gość Ona Sama
Ano mam 165cm i ważę koło 67 kilo :/

Gość Ona Sama
Kobieta z lekką...i właśnie o to się martwię :/

no nieco za duzo, musialabym Cie zobaczyc bo ludzie roznie waza przy tym samym wzroscie a wygladaja podobnie:) schudnij te 5 chociaz i nie sluchaj ludzi z kafe, swiat to nie forum, znam mnostwo lasek ktore maja za duzo tam i owdzie a maja facetow, nie dajsmy sie zwariowac tylko powinnas schudnac dla samej siebie, jesli sie zle czujesz z taka waga jebac tam facetow i ich wymagania:-O

Gość Ona Sama
Jeszcze do niedawna taka nie byłam, a muszę powiedzieć że nie jem jakoś strasznie dużo. Ale wiem, że muszę sama dla siebie, bo troszkę źle się czuję.

to zalezy od budowy bo znalam laske ktora miala 168 wazyla 65 kg a nie wygladala zle miala spora mase miesniowa bo trenowala koszykowke

Gość Ona Sama
Widzę, że jednak przez Wasze komentarze nie mam szans na nikogo ze swoją tuszą :/

wywal biale pieczywo, slodycze, ciasta i takie duperele duzo warzyw, ryb, chudego mieska, nabialu jedz nie objadaj sie po 20 i cwicz regularnie, w 2 miesiace spokojnie dojdziesz do fajnej wagi powodzenia

Gość asdkffk
nikt nie lubi grubasow!!!!!!!!!!!!

Gość Ona Sama
Nie dołuję się tylko widzę jakie macie opinie na ten temat. Tamari dziękuję za ciepłe słowa otuchy :)

Gość asdkffk
ty sie nie doluj, a tylko rusz dupe, wielorybie :)

Gość
Ona Sama ----> wyluzuj, masz tylko lekką nadwagę ;) masa lasek o takich gabarytach ma facetów, a niektóre mają cholerne powodzenie - z tym że to osoby bardzo pewne siebie

Gość Ona Sama
asdkffk...Widać twój rozum ma tyle samo nadwago, co ja hehe ;)

nie ma sprawy i najlepiej rozejrzyj sie dookola siebie, zobaczysz mnostwo par ktorym sporo brakuje do idealu tu na kafe facet ponizej 180 jest karlem a laska ktora wazy wiecej niz 55 przy 170 jest gruba nie ma co sluchac takich glupot ja spadam, 3maj sie 🖐️

Ty nie masz lekkiej nadwagi, nie oszukuj się. Masz sporą nadwagę. Ja mam 173 i przy wadze 67 kilo czułam się fatalnie. Dopiero jak schudłam 10 kilo to doszłam do siebie...

Gość ERECTUS
i dlaczego mnie odrucilas . jestem serio