Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FDFS

Do idiotów na drogach!!

Polecane posty

Gość FDFS

Jakim idiotą trzeba byc by próbowac wymusić na kimś zjazd w nocy na pobocze przed wzniesieniem świecąc mu długimi po dupie i trabiąc??? Sorry ale ja nie mam obowiązku by zjechać na pobocze gdy ktoś mnie wyprzedza zjezdzajac ryzykuje, że kogoś potrące lub że najade na jakieś smieci bo takowe leża czasem na poboczu. Jak oślepiacie kogoś barany to spójrzcie chociaż przed wyprzedzeniem, czy przed wybrzedzanym samochodem nie ma przeszkody na poboczu. Niektórym wydaje sie, że skoro jadą 160 to nalezy im zjechać na pobocze nawet jeśli poboczem jedzie rowerzysta!! no kurwa!! oczywiscie nie obrażając nikogo wypowiedzi kieruje do tych którzy tak robią!

Gość Franz Shtetke
Trzeba frajerow olewać.

Gość he he he
ja lubie jak sie nie wlaczaja kierunkowskazow np przy zmianie pasa, widac to jakas tajemnica...Moze chca zmylic poscig

Gość fdsfsdf
no ostatnio to mialem takiego delikwenta i kurwa tak wyprzedzal ze mimo ze mu zjechalem to wyprzedzal i czyrchnął lusterko no chuj jeden złapałem go na światłach przy wjezdzie do miasta no kurwa jak wysiadlem to myslalem ze zabije chuja!

Gość FDFS
no niebardzo olać bo tacy powoduja tragedie na drogach, napisalam bo mam nadzieje ze moze to cos zmieni choc bardzo w to watpie :o