Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIONETKANIA

Mężatka uzurpująca sobie prawa do innego faceta -jak to możliwe

Polecane posty

Gość Manki
Jak to możliwe -chyba raczej nie możliwe....

Gość do tanga trzeba dwojga

powiem tak: ja byłam mężatką i wydawało mi się kiedyś... że coś... ale uzurpowaniem bym tego nie nazwała... ale dowiedziałam się, że do tego faceta ma prawo inna "niemężatka", więc przestało mi się wydawać:)

Gość Patrycjanka
Lepiej niech pilnuje swego męzulka.....

Gość Passodoble
Niech sobie nic nie obiecują bo i po co mają mącić w głowie facetom -do mężów i to szybko innym głów nie zawracać....

Gość Pomarańczkarnia
Jak wie że facet jest zajęty to niech -nie włazi z buciorami w życie i nie uzurpuje sobie praw do niego -bo i po co ma przecież męża musi mieć 2 po co.....

Gość to prawem kaduka
co się dziwisz skoro sobie stworzyła harem osobników męskich (za ich przyzwoleniem) bo z natury jest poligamistka, to oczywiście oni wszyscy są jej własnością skoro zdecydowali się na wstąpienie do haremu i ona ma do nich prawo tak samo reagują faceci poligamiści, mają żonę i kochanki w swym haremie, i też roszczą pretensje i prawa do tych kobiet i tak ma być każdy wstępujący do haremu dobrowolnie jest poligamistą , staje się związany i podległy, staje się własnością właściciela haremu a więc ta twoja tytułowa mężatka ma prawo do innego faceta który dobrowolnie oddał się jej....ona ma do niego prawa, czy to ci się podoba czy nie zadaj sobie pytania , po co ten facet dał jej siebie w łóżku oczywiście, mógł się nie dziwczyć toby teraz nie narzekał

Gość Wioletta-
Nie pasuje do takiej sytuacji slowo \"uzurpowac\". Jezeli dwoje ludzie sie ze soba spotyka, to znaczy ze tego chca. Nikt batem ich do tego nie zagania. I nie ma tu znaczenia, czy sa zwiazani z innymi osobami czy nie. Robia to DOBROWOLNIE. A dlaczego ? To juz inna historia...

Gość Penelopeńka
Do prawem kaduka - wiesz że jak czytam czytam te różne wpisy to zaczynam już się niczemu nie dziwić -ale swoje zasady mam i będę mieć....

Gość hryehey
Mi nie pasuje z kolei najbardziej owe sformułowanie "prawa do faceta". W okresie niewolnictwa takie określanie stosunku pan - niewolnik miałoby jeszcze sens. Na szczęście jednak te czasy dawno minęły.

Gość Penelopeńka
Niewolnictwo minęło ale życie dalej jest życiem i różnie to bywa z z tymi mężatkami uzurpantkami oj dolo i niedolo....