Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boidło

pająk

Polecane posty

Gość boidło
sprzątam ale te bydlaki sa u nas na porzadku dziennym - taki klimat :( - szczególnie teraz na jesień

Gość boidło
a okna całymi dniami otwarte ale wlasnie jak go zaobserwowałam teraz ze chce wleźć to chyba nie będę otwierać :(

Gość boidło
sprawdziłam - nie poległ!!! siedzi dalej w tym samym miejscu więc jest nadzieja, ze sie nie przeciśnie ;)

Gość boidło
chyba kupię - nie lubie sie kisić przy pozamykanych oknach

to ja sie dołączę, nie cierpie pajaków i wszelkich badziestw ktore maja wiecej niz 4 nogi:D, i raz gdy byłam jeszcze w ciazy jedno takie wielkie czarne kudłąte łąziło po brzegu naszego łozka, z ktorego chwile wczesniej zeszłąm( lezelismy sobie z mezem i lukalismy na neta) katem oka zobaczyłam cuś czarnego co sie przemieszcza, a ze sypialnie mielismy jasna wiec nie szło go nie zauważyc, nawet po ciemku, ło matko ja sie wydarłąm , az dostałąm telepawki bleeeeeeh:(:(:(:(, macie tez takie wrazenie potem ze wszystko was obłazi:O, bleeeh, a to badziestwo moz maz musiał niezle po głowe natłuc bo uciekało, i nie dało sie zabic,,,,,,,,,,,,,az w koncu zostałą nam dupna zielona plama:O, łeeeeeeh:O

Gość butelkowa mama...
boidło co z pająkiem żyje dran