Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

bo polkom się we łbach poprzewracało a poza tym i tak uważają nas za mało przystojnych i buraków a dziewczyny z innych krajów faktycznie jak by milsze wujek ty masz chyba rację czas skończyć chyba z tym patriotyzmem

akurat na Litwie bez problemu w wiekszym miescie dogadasz sie po polsku, a dziewczyny w wilnie...ludzee malina, odliczam dni do 10 listopada :D mialem jechac z kolezanka ale sciemnia ze nie chce no to jade sam i koncze przygode z Polkami na amen :D ne warto sie starac jak ten debil wy tego i tak nigdy nie docenice a taka dziewczyna z rosji, wychowna skromnie juz predzej

oczywiscie ze czas skonczyc, z ust mi to wyjales, polkom poprzewalalo sie we lbie wymagania nie wiadomo jakie maja.. moze niech najpierw na sebie spojrza

Gość ryeeryre
nie mnie oceniac urode polek, bo niebyłabym obiektywna ale co do rosjanek - zawsze mi sie wydawało ze rosjanki to takie piekne, romantyczne, cudowne, ze oczet nie bede mogła od nich oderwac, takie beda piekne...zwiedziłam w zeszłym roku Rosje, i co? i dupa blada, Rosjanki zdarzają sie łądne, owszem, ale nie sa az tak piekne jak to sie o nich mówi. są przecietne, tak jak polki, niemki i kazde inne. cos mi sie wydaje, ze lepiej jedx na ten zachód bo tutaj cie jednak nawet polki nie chcą...a jesli polki nie, które wg ciebie są gorsze od rosjanek i innych to co dopiero bedzie z nimi?:D

i własnie tu sie mylisz ! nie jestem jakimś ufoludem, po prostu w polkach nie podoba mi sie ich zaklamanie i falszywosc , pociag do kasy, lenistwo, nie dbanie o siebie ja sobie dobrze w życiu radze, zarabiam, kobiete przy sobie utrzymam jak skoncze studia, mordy ufoluda tez nie mam wrecz przeciwnie, ale za duzo razy sie na polkach przejechalem , dlatego koniec z tym, was jak sie nie tlucze, to wlazicie facetowi na leb i zdradzacie, a ja nie jestem typ co lubi bic wlasna kobiete wiec wole poszukac normalnych

Gość Alexanrer
Nie wiem czy te Rosjanki takie cnotliwe, bo sam z jedną miałem małą nocną przygode...a jednak wykształcona, bo spotkalismy sie na wymianie studentów:D

nawet jak mialbym jechac na dziwki albo do burdelu, to wole na wschod niż robić to z jakaś Polką, ja was po prostu chyba zczynam juz nenawidzieć i tyle

prawiczek ma racje polać mu , w sumie nie dziwie mu sie, że nie moze laski znalezc jak wokolo same szmaty co daja kazdemu gdzie popadnie

caly czas pierdolisz o tym ze wkurwia cie ze pann leca na kase - to juz 2 topic ? pewnie ci zal dupe sciska ze jej poprostu nie masz

co Ty tu pokazujesz jakes jedne zawody, ja mowe nie tlyko o urodzie, o życiu, o charaktrze o systemie wartosci,a wieszjaki jest system wartosci przecietnej polki ? znalezc jelenia,urodzic mu dziecioka,nie pracowac tylko zeby na nia robil, jak sie znudzi albo bedzie za malo kasy, to w kat i nastepnego frajera szukamy i tak w kolo wojtek

no rzeczywiście opiniotwórcze forum angoli co wydymają wszystko co się porusza i na drzewo nie spierdala ciekawe czemu polki są lepsze

wadomo,że angole to pijacy jakich malo, wiec pewnie spili sie do nieprzytomnosci, tak ze im sie pomylilo ktore to rosjaknki a ktore polki :D coż zdarza sie :P

dziwi mnie w ludziach jedna rzecz - ze widzą tylko wady kogos, a swoich juz nie. czy to nie dziwne?:D sama nie jestem idealna, ba! jestem poprostu człowiekiem z wadami i z zaletami, ale potrafie te wady uwzglednic. A ty? Mówisz o tym, jaki to ty jestem wspaniały, a jakie my niedobre. Ojojojoj dziecko-cud zostało pozucone i teraz naiwnie mysli, ze gdzies indziej bedzie mu lepiej. I mam nadzieje, ze sie nie mylisz, niech kazdemu bedzie dobrze i niech w koncu przestanie marudzic, bo to sie robi nudne

Oho już dostalem na moja podstrone komenty od jakże kulturalnych i wychowanych polek, nie zacytuje bo nie chce przeklinać :P powiem tak Droga Kasiu i kafeterianko...najpierw spojrzecie w lustro a pozniej mnie obrazajcie :)

mentofa, musiałaspolec w ogniu niepodważalnych i slusznych argumentow. cóż życie ale może jak troche zadbasz o siebie przestaniesz zionac jadem to ktos w tobie dostrzeze choć..czastke takiej Rosjanki czy innej ze wschodu :D