Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

Prosze prosze Pawełku , obronco ucieśnionych dziewczyn możesz me obrazac ile chcesz ja swoje zdanie mam i sie go trzymam :) Haha na szczescie nasz kraj nie zaszedl tak dlaeko jak np arabia, gdze istnieje przymus ożenku z rodaczką.. haha przymus ożenku z polką to byłby prawdziwy koszmar ! Ślepi to wy jestescie nawet faceci z USA, z niemiec szukaja zon na wschodzie zenia sie z nimi,chyba wiec lepszesa jak by polki byly takie cacy to nemcy by jezdzili do nas bo blizej maja 1 ale oni uwazaja ze pl to kraj paszczurow moze nie takich jak u nich ale naprawde szalu nie ma na ulicach

prawdziwe, podjalem ryzykowny temat zdalem sobie spraweze mnie tu zatupia i zadepcza,ale ktos musial ukazaćświatlo dzienne,prawde o polskch kobietach, kto wie moze komus uratuje tym zycie, moze jakis facet przeczyta ten topic i nie ozeni sie z perfidna wyrahowana rodaczka ktora zionie jadem i nienawiscia i rozwod murowany, tragedia osobista a bedzie mial u boku sliczna i wierna żone zza naszej wshodniej granicy...traktuje to jak pewnego rodzaju misje...otwierania oczu moim rodakom jakie sa nasze kobiety naprawde... juz widacw tym temacie cos nie po ich mysli.. ktos ma inne zdanie- stek wyzwisk i obelg.. takie to proste i zalosne...

Gość wujaszku
Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Nie dziwię się,że żadna Polka cie nie chce. Głupi i agresywny, a to juz trzeba leczyć. Nie pozdrawiam, palancie.

widze,że przeciwnicy polegli na polu walki tak jak myslalem, zero sensownych argumentow no nic to ja sobie teraz troche posurfuje po bride.ru ale mam nadzieje ze dyskusja nabierze tempa jeszcze, szczegolnie zapraszam facetow ko kobiety to tylko swoja zolcia tu pluja i nic sensownego do sprawy nie wnosza

kto tu jest agresywny ? to ja cIE WYZYWAM czy Ty mnie :) ja podaje swoje danie poparte sensowna argumentacja a Ty widac stosujesz metody chlopa z wiochy nie da sie - to sztacheta albo zbluznic :) Prosty jesteś :))

Mam koleżankę z Hiszpani - przyjechała do nas na wymanę studencką. Wcześniej jej kolega tu był i jej zareklamował. I ostrzegł ją, że Polki są bardzo piękne :D A tu to gadanie - wiadomo, że dziewczyna z Białorusi da się pokroić za małżeństwo z facetem z UE, przecież to jak manna z nieba. Mojego kuzyna pierwsza żona - śliczna Białorusinka. Naprawdę przepiękna. Wyciągnęła od niego na bilet do Anglii (do "pracy") i puściła się tam z jakimś pierwszym lepszym, co miał tej kasy więcej :P Ale nie mówię, że każda taka. Co nie zmiania faktu, że większości się maży obywatelstwo UE :P

Gość hhhhhhhh
ukrainkę bierz-są bardzo cnotliwe,mój kolega barman dwie na raz na stole pieprzył:classic_cool: studentki,przyłaziły do baru,chlały do oporu i pieprzyły się z wszystkim co się rusza:classic_cool:

Gość hhhhhhhh
kolega jak kolega-znam go i co z tego?:O wielu ludzi znam:O

Gość hhhhhhhh
ale od tamtej pory nie chodzę do tego baru bo się brzydzę:O

no i dobrze,że lubią seks alesa wierne czyli luba z jednym partnerem, moze tamte byly samotne, kobiety ze wschodu sa rowniez lepsze i w te klocki od polek,maja ladniejsze ciala na przyklad... a to że jestem obywatelem UE to wiem, i dzieki temu moje szanse na znaleziene chetnej na ożenek rosna, a ja juz ja znaje to bede tak sie staral, ze nawet nie pomysli zeby mnie zostawiac dla jakiegos angola i tyle, duzo jest takich par on niemiec, polak anglik ona balorusinka czy rosjanka i sa szczesliwi, maja dzieci , nie kazdy musi byc suka od razu, na wschodzie prawdopodobienstwo trafienia na tka sucz znacznie spada nizeli w PL

Gość hhhhhhhh
:D:D ty nawet kurestwo usprawiedliwisz,bo ukrainki to im wolno się kurwic bo sa takie biedne i samotne:D życzę ci takiej żony,wymarzonej ukrainki którą będą pieprzyć wszyscy barmani;)🖐️

Gość hhhhhhhh
co te kobiety ci zrobiły,biedaku?:D

Gość hhhhhhhh
ale faceci tu sa fajni:D jak Polka to od razu suka,jak ukrainka i pieprzy ją każdy po pijaku-to dobrze że lubi seks:D:D:D leżę:D chłopcy,jestescie swietni:D

zdradzaly, kłamały oszukiwały to tak w skrocie dlatego mam dosyć i nienawidze moich rodaczek, moj kumpel tez gada na wszytskie ze to sa ,,suki'''

Gość hhhhhhhh
wiekszosc fajnych dziewczyn jakie znam mialo wiecej niz jednego partnera, mialy rowniez kontakty seksualne bez milosci, zdarzyly sie im przygody i seks na pierwszej randce, wiec nie mow, ze polki sa takie super a żebyś ty wiedział jacy są polacy:O większośc miało więcej niż jedną partnerkę,mieli kontakty bez miłości,zdarzył im się przygodny seks na pierwszej randce...:O i z czego tu wybierać jak same przechodzone ścierwa i siedlisko chorób wenerycznych?:O

A skoro wyliczenia zostały oparte na Twoich doświadczeniach + "kumpel też tak gada", to rzeczywiście wiarygodność jest porażająca. Można śmiało rzec, że 20 milionów Polek to same kurwy. Teraz każdy z nas powinien się zastanowić, kto może być naszym ojcem :D

Gość hhhhhhhh
ok,było zabawnie,bywajcie biedni skrzywdzeni chłopcy;)🖐️

>> większośc miało więcej niż jedną partnerkę Straszne, normalne straszne :o Nie tłumacz się dziwko. To że ciągniesz druta na pierwszej randce nie znaczy, że każda tak robi :o

koleś podal jeden przyklad, a malo to polek sie na dyskotekach puszcza czy pod remizą ? patrzcie myslalby kto, teraz beda dziewice orleańske zgrywać, naprawde macie nas za idiotów ? gdyby nie faceci wiekszosc poleak by orala pole dalej u starych albo zyla nedznie taka prawda, ! na wiekszosc z was zapieprza meżulo ktoremu nawet nie potraficie sie odwdzieczyc, tylko sie wymandrzacie na forum, a skad sa te tmaty - kocham ksiedz, mam meza ale mysle o 1szym facecie, poznalam kogos przez neta 25 lat azem i nie chce.. no skad to, kto to napisal . my faceci nie , wy kobiety, przejrzyjcie posty na kafe a potem zastanowcie sie nad swoja mentalnoscią i zasadami moralnymi ! nawet w hiphopie juz spiewaja o blaharach, puszczalksich itp chyba z palca tego nie wyssali prawda ?

Gość hhhhhhhh
wyszłam z kąpieli-ja się zawsze zastanawiam kim są matki panów z kafe:D:D

Gość hhhhhhhh
spierdalaj smieciu:O z tobą nie będę gadac:O

wyszłam---- i tego właśnie nie maja tamte dziewczyny nienawiści do facetów :D:D a wam gule skaczą bo tak wam wszystkim poodbijało że mimo że aż tak brzydkie nie jesteście to nikt z wami nie wytrzyma

Gość hhhhhhhh
spoko,ty jestes pokręcony,ale ok:D