Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

nie obrazam zadnej konkretnie wiec sie nie drzyj to raz stwierdzam tylko wlasne zdane i to co widze na ulicy akurat problemow z oczami nie mam - to dwa siedze tu bo musze mam tu szkole rodzine ale to nie znaczy ze musze miec stad żone nikt do tego mnie nie zmusi, pisze tylko o kobietach nie najeżdzam na polske jako na kraj, bo w porownaniu z ukraina polska to raj

nie zdrajcy złośnico tylko wolni ludzie nie moja wina że dziewczyny z innych krajów sa milsze i ładniejsze od polek możesz sobie machać pejczem nic to nie da ja tam nie padnę na kolana

a no boli, bo kto bedzie robił na nie jak polacy sie ożenia ze wschodnimi sasiadkami ? same sie do roboty nie wezma bo za leniwe przecież sa w naszym kraju panuje durne przekonanie ze facet ma kobiete utrzymywac adorowac wszytsko kupować, a do roboty byscie sie wziely lenie, a nie liczyc na bogatego meza i latwe życie.. jasne ukrainki zarabiaja na siebie ..ale dupa na paczke fajek , a ze ty w polsce zadawales sie z ofiarami losu to juz chyba nie nasz problem i nie musisz wszystkich oceniac tak samo

nie no odczuwam wrażenie, że tu na sile sie chce aby facet żenił sie z Polką ! a akurat żyjemy w wolnym kraju i kazdy , podkreslam każdy doroslu obywatel RP ma prawo ożenic sie z hinduska czy afrykanką a wy nie macie go prawa z tego powodu nawet tknąć ! ani tym bardziej obrazać a tyl;e co tu blozgow polcialo dzis z kobiecych ust to nawet cb-radio w piatek w korku sie chowa.....

Gość a skąd to wiesz
to czemu nie kończysz z grubymi Polkami?:D może chude są lepsze:D też nie lubię grubych,to fałszywe,złośliwe dziwki:O

hahaha wiecej ukrainke czy polek stoi przy drodze albo w agencjach ? :D a na Ukrainie kurwy przy drodze akurat nie stoja tak gesto jak w PL , o czym to swiadczy :D

Gość a skąd to wiesz
nie no odczuwam wrażenie, że tu na sile sie chce aby facet żenił sie z Polką ?:O a żeń sie z kim chcesz,co mnie to ? możesz nawet z grube się ożenic:D

jeżeli jest wolna to nie jest smzata jeżeli natomiast ma faceta i spieprza do bogatszego za granice to owszem jest szmata i to najgorszego sortu

Gość a skąd to wiesz
ale w Polsce stoją głównie ukrainki:D

a mnie to wali z kim sie bedziesz zenil chocaz i tak uwazam ze raczej nikt cie nie zechce , zyj sobie dalej w swoich chorych wyobrazeniach tylko uwazaj zebys sie nie przejechal hehehe ide spac bo to juz jest nudne

Gość a skąd to wiesz
a mnie fascynuje twoja była juz fascynacja grubymi:D jak grube były twoje grube?:D

chuda polka taka szmata sie w moim mniemaniu okazala, uciekla do innego za granice wielu moich kolegow to samo spotkalo. po prostu to nie te polki co kiedys , i już nie wiem kto jest winny rozice, państwo, szkoła ?

Gość a skąd to wiesz
pytam jak grube były twoje grube laski?:D

polki stoja bo słysze na CB jak sie oglaszaja i ani razu nie bylo rosyjskiego akcentu.. a jakies dziady sie napalaja na to.fuuu a litwinki czy rosjanki nie sa ulegle one sa po prostu mile i serdeczne.. ogolnie gledzi sie ze litwa ukraina rosja takie chamy, 3ci swiat a ludzie tam mili i serdeczni sa..kobiety w szczegolnosci

Gość a skąd to wiesz
Złośliwa,a jesteś gruba?:d bo może wujek jeszcze się nawróci:D

Gość a skąd to wiesz
o kurwa:D:D i nie połamała cię w trakcie?:D

jak ladne mile i serdeczne to wszedzie..ale w Pl takich jak na lekarstwo p.s złośliwa a ja myslalem, że Ty masz męża :D i dziecko :D

Gość a skąd to wiesz
to może się utucz?:D

chciałbym mieć żone o imieniu Olga, swietłana, Katja albo Irina .. ahh... słodkie i cudowne, a te zośki i hele to nie dla mnie :classic_cool:

Gość a skąd to wiesz
:D:D a może Tania?:P