Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

Gość a skąd to wiesz
ja obrzydzam???? to TY pieprzyłeś sie ze słonicą:O

miałem jena slonice pozniej 3 szczuple w tym dwie toLitwinki i wiesz co ? z tymi Litwinkami mialem najlepsy seks w życiu

Ja też bym się brzydziła kogoś, kto się nie może powstrzymać i zrzuca winę na kobiety. Gwałciciele też jak zgwałcą, mówią, że to była jej wina, a bo po co szła ulicą w sukience, jak mogła ubrać worek?

Gość a skąd to wiesz
no ja się nie dziwie jak wczesniej pieprzyłes słonice:O z dziurą w płocie by ci potem, było lepiej:O

nara idiot(k) ide spać nie moge suchać twojego bełkotu, jutro wstaje o 5 do pracy a zamiast slicznej rosjanki przez twoje gledzenie mi sie jescze jakis kosmzar przysni, 3majcie sie i do Jutra P,s tematdla facetow jest a nie dla kobiet psychicznie upoledzonych na punkcie zwierzecia słoń, jak zs taka ciekawa to zapytaj jakas gruba babe moze Ci uzieli odpowiedzi na twe blyskotliwe i niezwykle nurtujace oraz apetyczne pytania :/ normlanie żal.pl kobieto lecz sie

Gość a skąd to wiesz
dwie litwinki?:O a ty jestes ich mężem? bo litwinki to tylko z mężami podobno-sam mówiłes:O

litwinki z luksusowej agencji towarzyskiej w kownie podkreslam luksusowej a nie przydrożny lasek i butla mazowszanki w polsce takich nie ma

Gość a skąd to wiesz
ja mam się leczyć?:O ja nie pieprzę się ze 100-kilowymi potworami tylko ty:O i jak ci teraz niedobrze to sobie przypomnij swoja potworzycę nago:D

Gość a skąd to wiesz
czyli jedyne panny jakie w życiu pieprzyłes to 100 kilowa maciora i dwie prostytutki?:D

Gość słowianka ze wschodu
dajcie już spokój

hahaha a kiedy bede używał ? jak bede miiał śliczna żone i dziecko ? te prostytutki z tej agencji czytsze niz niejedna pseudocnotliwa polka, zapewniam Cie, zebyu pojsc do takiej musze tydzien zapiepzrac za fajera ale wiesz co.. kilka razy w roku oplaci sie, w listopadzie zamierzam odwiedzic ten lokalik

Gość a skąd to wiesz
normalne kobiety cie nie chcą,czy co?:O szkoda mi cie teraz:(

Jak można tak okłamywać kogoś, z kim chce się spędzić resztę życia? I jeszcze się tym chwali :o Tak będziesz ją kochał, że aż okłamywał całe życie? Prawiczek ma racje, to jego pokolenie to jest wybrakowane...

Gość a skąd to wiesz
jak sprzeda żonie kiłe to się wyda:classic_cool: tylko dziecko może byc potem felerne:O

Gość a skąd to wiesz
szanujesz się ?:O pieprzysz maciory i kurwy:O

Gość a skąd to wiesz
to on jej potem pokaże zdjęcie 100 kilowego tucznika i dziwek i z duma powie-to one były przed tobą:classic_cool:

jak bede ja bardzo bardzo kochal to sie moze przyznam nie wiem zobaczymy jak to bedzie jeszcze kupa zcasu, musze najpierw ja znalezc, ozenic si a potem reszta

Ale co, najpierw się ożenisz, zrobisz dziecko i potem jej powiesz, że kochanie, tak w ogóle to chodziłem po agencjach kiedyś. zapomniałem wspomnieć? A ona ma chyba prawo wiedzieć z kim chce spędzić resztę życia, nie? I dobrze robię, że wyjeżdżam, eh...

patrzcie jakie strażniczki moralnosci sie znalazly , same daja na lewo i prawo pewnie a mi tu wypominaja wizyte w agencji hahahhaha wole 100 razy taka agencje niz remize albo sracz na yskotece. nie jestem jakims dziwkarzem , najwiecej seksu bede mial z moja przyszla żona, dla niej oszczedzam sily witalne a z litwinkami zzerala mnie ciekawosc jak to ze sliczna szczupkla dziewczyna ze wschodu jst i nie zaluje , ja jestem romntykiem a nie ruchajacym terminatorem z pytą rozmiarow maczugi freda flinstona

Gość a skąd to wiesz
ja nie strażniczka moralności,ja się tylko z ciebie śmieje:D ciekawe jak wyglądasz że jedyne co zdołałes zaciągnąc do wyra do 100 kilowy tucznik,a reszcie musiałes zapłacić za zdjęcie majtek?:O

Gość a skąd to wiesz
no przeciez z ruską chciałeś:O