Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolny polak z polski B

amerykanie znoszą wizy - nie dla polaków!

Polecane posty

chamstwo w biały dzień!

ja chcę tam jechac turystycznie ale prywatnie pedały jedne

Gość jack from uk
nasze wladze liza im dupy a oni robia co chca i nazywaja nas przyjaciolmi.to jest chamstwo.

Gość odwiedzone
i nic ciekawego tam nie mają no, może ewentualnie kanion, ale cała reszta jest mocno przereklamowana ;)

krytykowanie naszych najwiekszych przyjaciol jest antysemityzmem i brakiem poszanowania idealow demokracji i praw czlowieka .

to niech te kurwy niedomyte polaczki lizace doopy innym , sluzacy i pacholy polaczkowe zaczna wreszcie sie leczyc a nie robic z siebie od wiekow pomiotlo i popychadlo a szacunku do siebire wymagac. to tylko polaczki brudne od lat tam jezdzily na czarno pracowac i krasc. i teraz ich Amerykanie nie chca. bydla bez honoru i godnosci.

Amerykanie są porządnie pierdolnięci i to całe moje zdanie na ten temat! Zarozumiałe durnie, których nic nie interesuje poza swoimi tłustymi tyłkami, często nawet nie wyjechali ze swojego miasta, a ich niedouczenie przekracza wszelkie granice przyzwoitości. Słyszałam, że wg. nich Polska leży gdzieś w okolicach bieguna północnego, ktoś kiedyś zapytał się mojej znajomej, jak my sobie radzimy z niedźwiedziami polarnymi;) Pewnego razu pokazali jej też banana i spytali się, czy już widziała kiedyś taki owoc... Ja nie wiem, za jaki kraj oni uważają Polskę... Trochę zacofani może jesteśmy, ale nie aż tak:p

ale to polaczki przykurzone jezdza do Nich a nie Oni do nas . więc wiedza o jakims smiesznym kraiku z ktorego przybłedy sie petaja nie jest dla Nich konieczna

Gość onnnnaaaa
a co maja klauzule nie dla polakow ? skad w ogole masz takie informacje, myslisz ze nasz kraj jest jedyny, ktory nie moze tam pojechac, poza tym w celach turystycznych mozesz sobie jechac, a oni maja tylu emigrantow, ze nie chca miec wiecej, w koncu jakby sie zastanowic to malo jest rdzennych amerykanow, w wiekszosci to emigranci z krajow arabskich, z chin, japonii, europy, juz pomijam, ze cala ich historia opiera sie na przybyszach, wiec po co im wiecej ?

Gość józio dobrze gada

Właściwie teraz nie i tak nie ma większego sensu jechać do USA, mamy możliwość legalnej pracy dużo bliżej, np. w Anglii, Irlandii, Holandii, Hiszpanii, itp. ale to nie zmienia faktu, że potraktowali nas jak śmieci, Polacy giną za amerykańców, teraz jeszcze ma powstać u nas ta zasrana tarcza, narażając nasz kraj na niebezpieczeństwo, a te skurwysyny nie znoszą wiz! Nawet Estończykom znieśli, a oni przecież mniej zrobili dla USA niż Polska:o

Gość odwiedzone
zniosą wizy czy nie kij im w bary do józia -> skoro nie odwiedzają, to po co pchają się z reklamami np, WalMark? bo kasa? nie! chodzi tylko o ich "mobilność" mają na tym punkcie skrzywienie i zgadzam się z przedmówcami - za dużo tam grubasów, oszołomów uwaga cytat (i to prosto z NYC) "gdyby zamknąć np. NY i odgrodzić od reszty świata, to większych idiotów się nie znajdzie" i po co na to? rochę luzu a, że wizy nie dla polaków? jak zwykle rząd dał d**** wysyłając np. wysyłając wojsko tam gdzie Wuj Sam chciał w zamian nic nie dostając a zresztą... szkoda pisać, bo normalnie mi się nie chce a do rodaków: dajcie sobie spokój z wyjazdami do USA, kanion to można i w kanale NG zobaczyć, reszta to nic ciekawego...

Rząd nie dał doopy. Rząd wiedział że może następny milion dusz dałby dyla z tej krainy korupcją i złodziejstwem płynącym. Rząd zrobił tym razem dobrze nic nie wywalczając. :classic_cool: Po za tym jak zauważył józio jechanie na rząd świadczy o uwstecznieniu człowieka, który to czyni.

Gość USA PANY
Nie znieśliśmy wam wiz bo niie zabiega się o względy dziwki Zwłaszcza takiej taniej jak Polska wy służalczośc macie we krwi, jak padł ZSRR sami poszukaliście sobie nowego Pana któremu tak gorliwie służycie :) PS - jestem Żydem, mam dystans do Polski

Gość Byliscie kiedys w stanach
Bardzo fajny kraj . Nie dziwi mnie ze nie zniesli wiz dla Polakow, dziwi bardziej ze zniesli dla innych krajow.

Nie dziwi mnie ze nie zniesli wiz dla Polakow, dziwi bardziej ze zniesli dla innych krajow. } Co za głupota. :D No właśnie dziwi że innym tak a Polakom akurat nie. :P

taaa wy się juz nie martwcie o tych co walczą za Amerykę w Iraku itp, oni wizy na pewno dostaną:P A co wy sie chcecie ich przyslugami wyslugiwać?:P:P:P

moze Ci nasi najwieksi przyjaciele Amerykany dbaja o zdrowie polaczkow. wiedzą przecie , ze stan uzebienia wielu polaczkow jest taki: sztuk dwa, jeden do ciastek , drugi do herbaty. więc z przyswajaniem specialite kuchni amerykańskiej: hamburgerów, cheesbusrgerów i frytkow bedzie problem . a wiadomo , zle pogryziona pasza szkodzi zdrowiu i powoduje nadwage. kochani Ci Amerykanie!

Gość prasuj do skutku podkładaj czy
w dupie mam ich wizy:P nie macie gdzie latać???

Gość enedue
No tak kazdy pisze ze Amerykanie nie zniesli dla nas wizy. Ale czemu nie poczytacie dlaczego tak jest? Otoz dlatego ze 14% ktorzy ubiegaja sie o wizy sa odrzucani. Jak ten procent spadnie do 10% to wtedy wizy dla nas zostana zniesione. Byc moze juz na przyszla jesien! Mowili o tym w wiadomosciach!

Gość ostrożniemijajKalisz

Gość hmmmmm.........
----> amerykanie znoszą wizy - nie dla polaków! USA nie dla idiotów? :)

Gość chomiki to potwory
szydząc i ośmieszając prezydenta udowodniliśmy ,że jestesmy narodem głupców