Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAHASIA

zaczynam nowe zycie od dzisiaj

Polecane posty

Gość HAHASIA

tak więc przyszła już pora by skonczyć ze starym i zacząć nowe :) wiele razy sobie mówiłam co bym chciała kiedyś w przyszłosci. teraz postanowiłam ,ze juz nie bede więcej czekać. Biore się za siebie jak nic! Kto sie przyłaczy? ;)

Gość HAHASIA
po pierwsze, zamiast czekać nie wiadomo na co- zaczynam robić. mam kilka pomysłów , które głównie polegają na tym, żeby ograniczyć myślenie, co mi zajęło jak dotąd znacznącześć zycia i robic, just robić ;)

Gość zwariowanaaaaa maalaaaaa
i ja sie dolaczam ;D

Gość HAHASIA
budzę sie zwykle rano i myślę. Co mam robić danego dnia, w co sie ubrać, co komu powiedzieć itd. Schodzi mi na tym zwykle ok. 2 h , porażka :O w tym czasie mogłabym byc juz zwyczajnie ubrana, po sniadaniu i porannej sesji jogi np. najwieksza przeszkodą doz miany jest rozkojarzenie, brak koncentracji na zadaniach i tracenie życia na kafe 🖐️

Gość kalmabaka
o sobie mów, nie o mnie:D

Zamiast tu pisac, bierz sie do dziela. Znam pare takich, ktore latami snuja swoje fantazje i nie robia nic zeby cos zmienic

Gość HAHASIA
drugą przeszkodą do zmiany jest babranie się w przeszłosci i rozpamietywanie. Z tego powodu ciągnie mnie do złego, czyli obwiniam moja mamusię tatusia i wszystkich innych, ze mnie taka uczynili, ze teraz jestem taka rozlazła :D grunt to mieć na kogo zwalić 🖐️

Gość HAHASIA
Złośnica haha, wiesz u mnie też się kończy, ale nie z powodu słomianego zapału, lecz z powodu krótkiej pamięci! :D zwyczajnie nowe rzeczy mnie absorbują i zapominam co tam sobie postanowiłam i chciałam. wniosek nr. 3 - trza brac lecytynkę ;) będe pisac kartki chyba i rozwieszac po chacie na czym sie da :O

Gość HAHASIA
po czwarte: chcieć znaczy móc. Czy jakoś tak? :D