Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna idiotka.....././.

byłam na czterech randkach... NIE chcę iść na kolejną - jak mu dać do zrozumieni

Polecane posty

:(

Gość HAHASIA
problem w tym , że bardzo się źle czujesz gdy musisz sprawić komuś przykrość. Ale nie masz wyjścia. Musisz mu to powiedzieć- zwyczajnie

Gość lkfjfj
lepiej to zrob bo potem bedziesz zalowac tak jak ja. wpakowalam sie w znajomosc z kim do kogo nic nie czuje, on sobie robi nadzieje, a ja nie umiem mu napisac, ze mi sie w ogole nie podoba. i tak trwa to juz rok. dobrze ze wyjechal a kraju ale i tak keidys bede musiala mu to powiedziec.

rok???? to starsznie długo... :( ale chyba wiem jak się czujesz....

Powiedz, że jesteś zajęta, że nie masz czasu. Albo, że jest fajnym facetem i widzisz, że to dalej zachodzi, a ty nie chcesz, bo wiesz, że nie jesteście dla siebie. Tu możesz uzasadnić, że np twoje serce jest już zajęte albo jak ci zaproponuje spotkanie, niby ostatnie, zeby tak sobie pogadać, powiedz, ze nie masz czasu. ale nie kłam że się umówiłas z innym - wyjdz z ego z twarza, wiele osob nie umie tego.

Gość lkfjfj
na razie jest ok, gorzej bedzie jak wroci. mam nadzieje, ze nie nastapi to zbyt predko. ale wiesz to odpisywanie jemu na maile bardzo mnie meczy. i co jakis czas pisze mi w mailu, ze teskni i tym podobne rzeczy. a ja mu nic nie pisze bo nie chce go oklamywac, ze tez mi go brakuje. jak masz powiedziec NIE powiedz to jak najwczesniej

dzięki "złośnico" :)

Gość propor
przestan sie do niego odzywac... to najczęstszy sposób wybierany przez facetow jak chcą zakonczyc znajomość ;) wiec powinien zrozumiec :P

Gość dsfsfds
A co z nim nie tak? Jest brzydki glupi czy jak?