Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika 21

pomoze ktos KRAKOW

Polecane posty

Gość angelika 21

podejrzewam ze mam depresje i bardzo bym chciala zeby mi ktos pomogl gdzie mam sie zwrocic o pomoc do jakiego lekarza ktos kto by sie znal na tym i zrozumial moze jest ktos kto mial podobny problem i poradzi mi gdzie najleiej w Krakowie sie udac??

Gość angelika 21
widze ze jak zwykle na pomoc liczyc nie mozna...n w sumie ludzie wola czytac tematy typu ocencie mojego cycka

Gość Co za idiotyczne
pytanie-przecież nie do dermatologa tylko do psychiatry!!!!!

Gość angelika 21
ja slyszalam ze psychiatrzy sa obojetni na to tzn wysluchaja i recepte wypisza i tyle z calej pomocy

Gość krak uska
jak studiujesz to w przychodni dla studentow na armii krajowej przyjmuje psycholog i psychiatra, z tego co slyszalam tam jest tez jakas grupa terapeutyczna czy cos w tym rodzaju

A czemu myślisz że masz depresję? Ja też się zastanawiałam kiedyś czy nie mam , czulam że nie żyję z całych sił , ale to było spowodowane zimą, za dużo szarości , mało słońca, tęskno mi było do wiosny,ciepła, a wciąż była chlapa i zimno , to przybija.

Gość nuko
wiec moje zdanie jest takie - nigdy nie idz do psychiatry . Tabletki szkodą , a nie pomagają .

Do autorki tematu--> zastanów się co robisz dziewczyno! Proponuje założenie jeszcze z 10 tematów o bardziej erotycznych tematach, a o takiej samej treści-Twoja depresja!!!

Gość nuko
zresztą wiesz jak jest z lekarzami .

Gość angelika 21
karolino zalozylam drugi temat bo nikt nie odp na ten tak poprostu zeby ktos sie zainteresowal wybacz ze cie to az tak obuzylo

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Vadimed" Adres: ul. Fiołkowa 6 31-457 Kraków (woj.małopolskie) Telefon: 012-2903138 Fax:012-2903142 ZOZ-Mail:1201149@zoz.org.pl NIP:945-19-29-731 REGON:357409592

Gość angelika 21
poprostu szukam pomocy od kogo kolwiek nawet na forum, na mojego meza liczyc raczej niemoge choc podkreslam ze nasze zycie sexualne uklada nam sie dobrze

przyjmuje tam jedna pani doktor - bardzo dobry specjalista ona Ci poradzi co zrobić z Twoją depresją :-) głowa do góry

I co myślisz, że jak założysz wątek o takiej samej treści a o bardziej erotycznym temacie to ktoś jak wejdzie i przeczyta co jest w środku to Ci odpowie? Dziewczyno zastamnów się nad tym co robisz... Brak mi słów na Twoje puste zachowanie!!!

Gość angelika 21
dzieki wlasnie chcialam tylo zeby ktos mnie nakierowal niemam zbytniego zaufania do lekarzy

Gość angelika 21
nie oceniaj mnie tak odrazu kobieto wyluzuj troche to tyko forum i tylko drugi watek okres ci sie zbliza??????

Gość angelika 21
wiesz zastanowic sie to ty mozesz nad soba ze siadasz na kogos tylko dlatego ze zalozylam drugi watek o tej samej tresci skup sie moze na kims kto wkleja gole dupy albo obraza innych wklejajac czyjes fotki

Gość angelika 21
jeszcze raz ci dziekuje YUKI_ISA w poniedzialek tam zajrze

Gość ale ja mam problemy
www.przyjaciele.org tam masz adresy, tam mozesz pytac, odpowiedza od raqzu

Gość angelika 21
tylko jaka ta pani dktor??znasz jej nazwisko???bo niewiem ile wogule tam lekarzy przyjmuje

Gość angelika 21
wiesz YUKI_ISA dokladnie to samo sobie pomyslalam piszac watek bo bardzo sie boje ze z tego nie wyjde

Gość spolka zooooooooo
Masz 21 lat? Jakie masz objawy takie najbardziej uciazliwe tej depresji?

Gość angelika 21
czesto placze, mam zmiany humou, bardzo czesto bez powodu i ngle wpadam w zlosc, niemoge patrzec na siebie w lustrze ,wychodzac na miasto czuje sie jak wyzutek spoleczny w sumie to przykro mi jest bo kazdy jest lepszy odemnie i mam dola bedac na zewnatrz wogule to niechetnie wychdze na dwor ale jednoczesnie chcalabym odzyc cieszyc sie zyciem,codziennie czuje zalamanie,mam czarne mysli i co najwazniejsze bardzo bym chciala zmienic swoje zycie i ciagnie mnie zeby sie w koncu obudzic ale jest cos we mnie co mi ie pozwala cos co mnie trzyma blokuje, nic mi sie nie chce i nenawidze siebie pod kazdym wzgledem