Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambaje83

co sądzą faceci?

Polecane posty

Gość ambaje83

Nurtuje mnie jedno pytanie. Mam stałego partnera i jest mi z nim szalenie dobrze ale czasem z głupiej ciekawości może mam ochotę wypróbować coś nowego. Zazwyczaj mój partner jest chętny do nowych pozycji i pieszczot i nie ma problemu. Zastanawiałam się jednak ostatnio nad spróbowanie wibrującej nakładki i przyjaciółka zadała mi klina mówiąc, że jak zaproponują facetowi taki gadżet pomyśli, że nie zadowala mnie w łóżku. Co o tym sądzicie Panowie?

Gość julka26
też mnie to ciekawi...co sądzą na ten temat faceci?

Gość Morandii
nie preferuje gadzetów, przerobilem juz ponad 50 pozycji przez 8 lat i jeszcze mi sie nie znudziło chyba moze dlatego ze w róznych miejscach

Gość ambaje83
no właśnie czekamy na opinie. Tak niedawno był dzień chłopaka i moje koleżanki hurtowo pokupowały takie zabaweczki i zastanawiam się czy krzywdy tym nie wyrządziły facetom hehe..

Gość Leśny
nie zastanawiaj się. bierz go za rękę, do sklepu pokaż na półce i zrób odpowiednią minę..... nie wierzę żeby nie chciał spróbować..... ;)

Gość to _jest _niezłe
A ja bym chciał. Bo dla każdego faceta liczy się kobieca inicjatywa w każdej postaci!!!! :) kup i się nie zastanawiaj!!!! a jak się obrazi to chyba coś z nim jest nie tak. to tylko nowe doświadczenie :)

Gość on35
A ja z moją partnerką czasem sięgamy po gadety.Czasem ona coś zaproponuje,czasem ja i jest ok.Ale to zależy od tego jak bardzo zna sie partnera i wie się na ile można sobie pozwolić.

Gość ambaje83
tak jak myślałam - ile osób tyle opinii..;) i tak jak czytając komentarze po użyciu nakładki tyle samo osób było zachwyconych co zawiedzionych tak samo różnie postrzegane jest jej samo stosowanie.. ale mimo wszystko dzięki za słowa i będę śledzić dalsze wpisy;)

Gość Leśny
Ja ze swoją dziewczyną spróbowałem. kiedy dwa dni później chciałem znowu użyć okazało się że rozładowany do końca..... a ona zrobiła tylko niewinną minę ;)

Gość ambaje83
no właśnie masz rację "ON35" - niby jesteśmy ze sobą wieki, znamy się na wskroś i rozmawiamy o seksie swobodnie - często zaskakujemy siebie nowymi pieszczotami czy pozycjami, miejscami itd a jednak tu mam takie wielkie "ale".. w samych reklamach takich nakładek krzyczą, że potęgują one doznania.. a jak pomyśli że moje doznania są poniżej i dlatego sobie tak umyśliłam.. nie daję mu broń boże tak myśleć bo jest mi z nim cudownie i zawsze to okazuje i podkreślam.. jest gdzieś jednak taka ciekawość... hehehe sama się motam jak widać;)

Gość julka26
moim zdaniem facet który jest pewny uczuc partnerki i wie,że docenia go ona jako kochanka,zaspokaja on ją to chetnie by spróbował ze swoja kobieta takie gadżety w łozku ;)On jest dowartościowany jako kochanek,jest pewny swoich umiejętności w łóżku i wie,że takie zabawki nie bedą stanowiły dla niego konkurencji,że parnetka będzie wolała i tak jego niż np.wibrator gdyby miałą wybierac kiedys tylko rzecz(albo facet albo erotyczna zabawaka):PWie ,ze takie gadzety to tylko swietnaa zabawa dla obojga a nie rywale w zaspokajaniu kobiety:)Moze faceci niezbyt pewni siebie,zakompleksieni,niedowartosciowani beda reagowac wielkim obrazaniem sie gdy kobieta zaproponuje np.wibrujaca nakladkę...

Gość julka26
ja swojemu facetowi wprawdze jeszcze nie proponowalam uzycia takich zabawek...ale nigdy nie mowie nigdy;):P

Gość ambaje83
no to było bardzo mądre koleżanko, chyba niepotrzebnie się zastanawiam;) dziękuję Ci bardzo. Wogóle widzę, że potraktowaliście poważnie moje pytanie i bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkich.

moja dziewczyna dostała kiedyś taką nasadkę na urodziny ( od mojego kumpla ;) i powiem wam że urządzenie działa jak złoto :) Kup nasadkę załóż mu na małego i zrób mu dobrze oralnie... przekona się do niej od razu

Gość julka26
również pozdrawiam i życzę udanych oraz przyjemnych eksperymentów w łóżku;)

Gość ambaje83
hm.. dzięki jaszczur na to nie wpadłam hehe..;)

eee tam, do kitu z takim czymś, ja bym sie obraził, a chodzi o nakładkę czy jakiś pierścień ?

Gość nie ma się o co obrażać
przecież żadna nie chce dwumetrowego wibratora tylko nakładka,pierścień lub coś w tym stylu;)Taka wibrująca nakładka to nie tylko przyjemność dla kobiety ale też i dla faceta:P

Gość stylonka
Ja tam jestem za improwizacjami i szukaniem nowych rozwiązań, skoro ma to pomóc i podwoić przyjemność to czemu nie. Ponoć teraz też istnieją wibratory dla dwojga, ciekawie co panowie o tym sadzą :)

Nie obraziłbym się. Skoro mojej partnerce miałoby to sprawić przyjemność, to można spróbować. Gorzej, jakby nie chciała bez tego ze mną współżyć, tylko zawsze z nakładką. Wtedy kaka!

Gość klassi
Inspirujące pomysły zawsze są fajnie nie ważne od kogo wychodzą ;) ważne, że odświeżają związek i relacje na różnych płaszczyznach. Ja ostatnio właśnie w tym warszawskim sklepie przy rondzie ONZ Secret Place widziałam taki wibrator dla dwojga we -vibe. Niesamowita rzecz, fajnie, że ktoś zaprojektował taki gadżet, który podwaja przyjemność i kobiety i mężczyzny :)

Gość Facet pomyśli
o kurwa ale zajebiście ;d;d;d;d trzeba próbować różnych rzeczy ;d;d ja używałem tej nakładki było fajnie ale to raczej nie jest fajne na dłuższą mete