Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubkwychodzin

nie macie obaw, ze nie majac konta na naszej-klasie cos Was moze ominac?

Polecane posty

Gość dziubkwychodzin

mialam konto, ale skasowalam jakies 2 tygodnie temu, zaczal mnie wkurzac ten portal, jednak nasza-klasa ulawtia czasem zycie, pozwala na utrzymanie, poprawienie kontaktow z ludzmi z uczelni itp. zawsze ktos tam moze nas zauwazyc, komus mozmey sie spodobac itp..

Gość ale ty durna jestes
:O

ale co - ominąc?to samo można powiedziec- czy nie macie wrażenia, że posiadajac dom, może coś was ominąc?w końcu brak domu ozwala na częstsze i bardziej zażyłe kontakty z innymi ludźmi:)

Gość ja już dawno bym usunęła
swoje konto, ale zawsze to jakiś kontakt z ludżmi ze studiów, nie do wszystkich mam namiary a zawsze można wysłaś wiadomość poprzez nk

przepraszam, źle przeczytałam temat. nie nie mam wrażenie, że nie posiadając konta na nk mogłoby mnie coś ominąc:)w końcu, tyle czasu byłam jego pozbawiona - a żyłam:)

\"pozwala na utrzymanie, poprawienie kontaktow z ludzmi z uczelni itp. zawsze ktos tam moze nas zauwazyc, komus mozmey sie spodobac itp..\" żaden z tych powodów nie odnosi się do mnie 🖐️ zresztą i tak nie mam i nie będę miał konta ani na NK ani na jakimkolwiek innym portalu społecznościowym 🖐️

Gość dostaję białej gorączki
na samo wspomnienie szkół do których chodziłam i ludzi, których tam poznawałam. I za nic nie chciałabym nawiązywać z nimi jakichkowiek kontaktów!

Gość samaEwusia-lat44
DOSTAJE BIALEJ GORACZKI.. mam to samo,dowartosciowac sie można przeciez w inny sposob nizli..to moj ukochany syn,,ktorego bardzo kocham...to moja ukochana fretka..która bardzo kocham...to jedzenie z chinskiej knajpki..które bardzo lubie...to nasz samochod...którym jezdzimy.. czasami wspólczuje tym biednym,ograniczonym ludziom.pozdrawiam wszystkich