Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baby Love

CIĄŻA? TEMP. 37,2C W POCHWIE!

Polecane posty

OD 2 MIESIECY STARAMY SIE Z CHLOPAKIEM O DZIECKO.DZIS MAM 19 DZIEN CYKLU ( CYKLE MAM 30DNIOWE). O 17.30 POSTANOWILAM ZMIERZYC SOBIE TEMP POCHWY I OKAZALO SIE ZE MAM 37,2\'C! ORAZ MAM BIALAWY NITKOWATY, CIAGNACY SLUZ. KOCHAMY SIE PRZEZ CALY CYLK. CZY MOZLIWE ZE JESTEM W CIAZY? PROSZE O ODPOWEDZI ;]

temperatury nie mierzy się o 17.30 tylko rano przed wstaniem z łóżka, najlepiej przed 8 rano po co najmniej 5 godzinach snu. co ważne jakiekolwiek rozeznanie w sytuacji może dać jedynie pełen cykl z pomiarem temperatury. ważna jest różnica pomiędzy temp sprzed wzrostu i po wzoście. także takie twoje dzisiejsze mierzenie nic ci nie daje. poczekaj do terminu miesiaczki i zrób test, oczywiście jeśli ona się nie pojawi. zacznij brać kwas foliowy, nie pij alkoholu nie pal papierosów. tylko tyle możesz zrobić dla maleństwa, które być może zaczyna sie w tobie rozwijać.

temperature sie miezy od razu po przebudzeniu, i z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej poczekac do okresu i tak sie nie napalac,bo to nic nie da,na luzie,ja tez sie staralam 4 miesaice i wiec jak to jest

wiem treba byc cierpliwym,ale ja tak go pragne :) nawet jak zajde za pol roku to nic, wzne zeby bylo zdrowe :) no i fajnie jak by byl synek ;]