Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Netrulia-83

Jestem meżatką od 2 lat. Jestem teraz w ciąży. Oboje się z mężem cieszymy, ale..

Polecane posty

Gość Netrulia-83

Bardzo wielka szansa że to nie jego. Mąż zawsze dbał o zabezpieczenie, zakładał gumki. Zdarzyło mi się że całkiem po pijaku, zrobiłam to z przystojnym przypadkowym facetem bez zabezpieczenia. Niebawem po tym test ciążowy pokazał pozytywny wynik. Zastanawiam się czy dać sobie spokój z myśleniem i zachować to dla siebie do grobowej deski ?

Gość Netrulia-83
to był mój teść więc wszystko zostanie w rodzinie

Gość masz super nogi
zatrzymaj dla siebie, zniszczysz zwiazek miedzy toba a mezem plus miedzy mezem a dzieckiem

Gość ....O.....N.....
to się nazywa zdebilowacenie

Gość ciocia Frania
kiedys dziecko zachoruje, bedzie potrzebowalo jakis przeszczep od ojca, badania i wyjdzie wszystko na jaw maz cie zlinczuje itd. pasuje ci taki scenariusz?

Gość Oblech
Już zniszczyła zdradzając :P

Gość dkaaa
Wiesz, sorry, ale to może bardzo prosto wyjść, już choćby grupa krwi. Nie mówiąc o chorobach dziedzicznych i takich innych.

Gość Netrulia-83.
Nie zakładam od razu najgorszego, przeszczepu ani nic takiego. Z mężem regularnie współżyje wiec to może być jego. Tamta sytuacja była jednorazowa, zdarzyło się. Ja sporo się zastanawiałam i wmówiłam sobie że to na 90% męża dziecko i pewnie za parę miesięcy będę miała 100% pewność. Nie jestem osobą która patrzy za siebie, wolę patrzeć w przyszłość, jestem optymistką.

Gość Netrulia-83.
NIE JESTEM KURWĄ!! NIBY DLACZEGO?

No pewnie że nie jest kurwą. Ja na każdą imprezę na ten przykład chodzę w mini bez majtek i też nie jestem kurwą!

Gość Netrulia-83.
Nie puszczam sie za kasę, nie interesuje mnie to. Nie chodzę bez majtek. Kocham męża. Mam swoje chwile słabości, ale żałuje ich. Według was każdą kobietę można by nazwać kurwą? Jestem normalna i jestem dobrą żoną, to często słyszę od męża.

Gość ale jestesciere
nie patrz co ci debile ci pisza. Ja mam tak samo,z tym ze dziecko ma juz 2 lata a ja w chwili zlosci do meza pwiedzialam ze to nie jego dziecko- ale jak na razie testow nie zrobil. Ja sama nie wiem czyje to,dziecko jest bardzo podobne do mnie wiec jest szansa ze sie nigdy nie wyda.