Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suchAshame

lepiej zostac fryzjerem z pasją czy iśćna finanse i rachunkowość?

Polecane posty

Gość passiowa
A moze warto wypośrodkować i iśc na cos co jest zwiazane np. z wizażem i charakteryzacją ? Tak zrobiła moja siostra która wybrała Studium Dziewulskich.

Gość mioduszkkkowa
No raczej w dzisiejszych czasach to już nie możemy narzekać jesli chodzi o wybór szkoły policealnej. Ja to nawet uważam że coraz wiecej osób decyduje sie na nie, bo i szybko i dyplom zawsze jest...No i kierunków też co niemiara. A mam tu na mysli chociazby Cosinus.

Gość ceijska33
Ja wiem ze dobry fryzjer wszedzie bedzie i ceniony i poszukiwany. Kwestia tego własnie zeby lubić to co sie robi. A na pewno w Cosinusie naucza bardzo dobrze.

Gość pammmelskowa
Mysle ze warto robić to co tak naprawde Ciebie interesuje. A jesli taki kierunek najbardziej Ciebie pociąga to mysle ze powinnaś zajrzeć na stronę Studium Dziewulskich. Ta szkoła bedzie dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Ja tez porównywałam różne szkoły i tak naprawde to Studium Dziewulskich na pewno to bedzie jeden z lepszych wyborów takiej szkoły policealnej.

Gość gość
Ja teraz sie zastanawiam czy nie wybrac sie własnie tutaj na coś dodatkowego. Maja bardzo duzo różnych kierunków wiec mysle ze na pewno coś dla siebie fajnego znajde.

Gość gość
Idz tam gdzie uwazasz. Ciezko za kogos podejmować decyzje. Mnie sie wydaje ze sama wiesz jaka szkoła dla Ciebie bedzie najlepsza.

Gość gość
Wiem ze solidnie przygotowują, bo brat mojego męza własnie tam chodził. Wiec moze warto sprawdzić i moze sie zapisac. Fryzjerstwa nie ma, ale jest dużo ciekawych i innych kierunków.

Gość gość
Teraz kiedy jestem w Studium Dziewulskich jest mi zdecydowanie łatwiej to wszystko sobie wyobrazic i ucharakteryzować osobę. Najwazniejszy jest sam efekt końcowy.On liczy sie najbardziej.

Gość gość
księgowa to musi ukraść dla szefostwa, żeby mieli luksusy, żeby firma fukcjnowała a w budżetówce brać na siebie machloje i w razie czego to ona beknie. Jak nie masz mordy jak szafa i się ciebie nie boją, to pierwsza szefowa cie zmobbinguje i wrobi w odpowiedzalność i zwolni, jak tylko załatwi swoje...

Gość gość
a te 2 tys.jak juz do nich dociagniesz to bedziesz strzepkiem nerwow, bo sitwa bedzie miec wiecej i do 4tys. a odpowiedzialnosc bedziesz miec tylko ty.

Gość gość
Najlepiej wybrac to co pozwoli odkryc nam nasze talenty,a to niewatpliwie dotyczy wszystkich kierunków takich własnie jak stylizacja,wizaz,projektowanie strojów.Zreszta sa to bardzo popularne teraz kierunki.Tak jak pisałam własnei w stolicy duzym powodzeniem cieszy sie Studium Dziewulskich.I mysle ze najwazniejsze jest tez to zeby wybrac coś nie na siłe,tylko to co poprzez sama naukę sprawi nam przyjemnosc.

Gość gość
s********j z ta reklama gownianego studium dziewulskich :O

Gość gość
To ja Wam powiem ze 2 moje koleżanki z klasy idą do Studium Dziewulskich na Protetyke i Efekty Specjalne. Pozostała częsc wybrała psychologię, stosunki miedzynarodowe i inne... Czyli jest rozbierzność ale kazdy wybiera to co po prostu czuje ze powinien i w czym moze czuć sie najlepiej.

Gość gość
Teraz coraz wiecej dziewczyn decyduje sie na takie kierunki zwłaszcza ze mamy teraz własnie dostęp do coraz to lepszych takich szkół.

Gość gość
Warto zrobic sobie jakis ciekawy kierunek chociazby w Cosinusie. I moze trzeba sie przebranżowić.

Gość Muluu6
Nie kojarzę tej szkoły Cosinus :/ Dla mnie bardzo ciekawą ofertę w zakresie kształcenia z charakteryzacji i wizażu posiada szkoła Dziewulskich. Polecam sobie przejrzeć ich prace na FB :)

Gość gość
A my polecamy, żebyś wreszcie przestała tym spamować.

Gość Hera4
A ja zaczęłam właśnie charakteryzacje w Studium Dziewulskich.Moim zdaniem trzeba wybierać takie kierunki,które na pewno przekładają się na nasze zainteresowania. Wówczas samo studiowanie będzie o wiele lepsze i łatwiejsze.

Gość Nilka6
Ja również jestem pod wrażeniem szkoły Dziewulskich. Ja na pewno chciałabym uczyć się u najlepszych, dlatego polecam sobie ich rozważyć. Mnie tylko fundusze na razie przeszkadzają :/

Gość PolaKola
Jasne, że fryzjer z pasją. Jeśli będziesz dobra to zarobisz naprawdę dobre pieniądze. Ja rzuciłam geodezję dla charakteryzacji właśnie u Dziewulskich i już jestem po wakacyjnym stażu w Berlinie więc warto pędzić za marzeniami!