bamber065 0 Napisano Październik 18, 2008 Mam 15 lat i male piersi. Czy one mi jeszcze urosna? Wszystkie dziewczyny z klasy maja duze.. . Nawet te, kotre sa ode mnie mlodsze. Tylko ja mam malutkie:(. Prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.else Napisano Październik 18, 2008 urosną, nie patrz na kolezanki,Kazdy rozwija sie w swoim indywidualnym toku:) pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Październik 18, 2008 napewno jeszcze ci urosną. Nie przejmuj sie tym tak bardzo, naprawde ich wielkosc nie ma az tak duzego znaczenia w przyszłym zyciu jak sie wydaje niektórym młodym dziewczynom. Ja tez mam małe piersi, kiedys mnie to martwiło. Ale tarez jest inaczej, juz dawno zaakceptowałam siebie. A mój narzeczony uwielbia moje piersi:) Ty jestes w takim wieku ze jeszcze sie rozwijasz, trzymaj sie cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamber065 0 Napisano Październik 18, 2008 dziekuje wam bardzo:]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aJaMam 17 urosnaMiJeszcze P Napisano Październik 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach