Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alone4ever

ufff nie bylem na kafe przez ponad 2 tygodnie !!! pozytywnie. . .

Polecane posty

:D da sie wyjsc z nalogu jesli sie tylko chce :D btw powiedzcie czy jest jakis sposob by odzyskac pewnsoc siebie ??? by zmienic swoje myslenie swoje nastawienie do ludzi / swiata taka metamorfoza :D i really need this !!!!!!!!!!!!!! chce cos zrobic , zmienic , wyjsc gdzies , pogadac z kims !!!! poszalec , zabawic sie !!!!! :D :D :D ale no wlasnie .. . . choc mieszkam w tej samej miejscowosci od urodzenai no kurwa mac jestem kompletnie sam :| tak jak bym wyjechal do innego city i nikt mnie nie znal i ja nikogo nie znam aa nawet jak znam to i tak lipa bo . . . .. . . . ahh nie chce myslec o tym bo to smutne i przygnebiajace a jakos jestemw wyjatkowo pozytywnym nastoju dzis ;) słonce tak pieknie swieci :D beautiful day is today :D

Gość vcvc
wyjdziesz jak będziesz mieć 70 lat :)

Nie masz przyjaciół, bo za dużo czasu spedzasz na kafeterii. ja raczej nie wierzę w wirtualne znajomosci.

Gość Człowiek_On_Widzi
A ja bana dostałem:(

Gość glukoza
napwno jednorazowe zdarzenie nie zmieni twojego nastawienia do swiata ( chyba ze negatywnie, wiesz, jakis wstrząs) mozesz chodzic do psychologa, mozesz chodzic, ale tez miec swiadomosc ze twoje problemy go gówno obchodza....ale długotrwała terapia moze pomóc ... mi sie wszystko zmieniło jak poszłam na studia, zamieszkałam z kolzankami z roku...zaprzyjazniłysmy sie, i przez to ze przebywałysmy razem 24h wiele sie od nich nauczyłam i zmieniłam nastawienie do zycia...ale potrzebowałam na to duuuzo czasu, jakies 1,5 roku...ale moje spojrzenie na swiat baaardzo sie zmieniło...:)) eh, kurwa, czytam to co napisałam i taka rade ci dałam ze hej ;/