Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mutant2008

Lizanie cipki....

Polecane posty

Gość mutant2008

Hej! Mam pytanko uczyłem się biologii w szkole, mieliśmy o seksie no ale pewnie opuściłem kilka lekcji jak byłem chory-wiem, że gdy kobieta się podnieca wypływa z niej przez specjalne gruczoły taki śliski śluz nawilżający pochwę, okolice pochwy i wargę sromową mniejszą, ale czy warga sromowa większa musi być nawilżona, aby penis wchodził, ślisko, gładko bez problemów w szybkich i wolnych ruchach posuwisto-zwrotnych, bo boje się, że będę zmuszony lizać wargę sromową większą?

Tez o tym czytalem,moze ktos nas uswiadomi bo i ja tego nie wiem,czytalem duzo,ze pewne miejsce tam u kobiety jest po prostu wrazliwsze w ksiazce tego nie wyczytalem .

Gość mutant2008
nikt nic nie wie? :( :( :( :( :( ;( :( :(

Kazda ma mniejsze i wieksze debilu. Chlopaki wszystko jest nawilzone jak trzeba jak babka sie podnieci, nie trzeba nic lizac, tylko sline rozprowadzic na swoim czlonku i wchodzi jak w maselko.

Gość mutant2008
NickTymczasowy a skąd wiesz, że nie trzeba lizać? Masz faceta, że wiesz? Jeżeli masz faceta to powiedz, a jeżeli nie masz to podaj źródło tego co napisałaś ok? Proszę!!!!! :(

Gość jiuvfghnj
bez lizania nie da rady, tylko włosy wchodzą w zęby :-)

Gość eh chłopakiiiiiiiiiiiiiiiii
nic nie trzeba lizać, jak dziewczyna jest podniecona bardzo mocno, to śluz czasem, aż kapie ;)

Gość mutant2008
no właśnie brzydzę się lizać i chce wiedzieć czy to samo co ma być nawilżone się nawilży czy trzeba pomagać śliną?

jesli partnerki nie bedzie wigotna to kup nawilzacz z durexa..;) dobra spraawa:) polecam... zero lizania...a doznania sa ... i jest slisko.. ;)

tak jak wczesniej dziewczyny pisaly jesli kobieta jest podniecona sama z siebie robi sie wilgotna ale nie zawsze tak od razu... wiec mozna pomoc sobie... :)

Gość mutant2008
ale wystarczy masowanie, całowanie, czułe słówka, łaskotanie itp. czy jednak trzeba lizać? :(

zeby podniecic ?? nieee :) mozna uzyc jakiejs zabawki...;) lub paluszkami popiescic..:) tylko trzeba to zrobic dobzre ;)

Gość storczyk leworęki
Ślimaki lubią wilgotne klimaty, i trochę zgniłego cienia :p

Gość szczurek.90_90
do ostatniego komentarza, nie 50% tylko co 5 para decyduje się na seks oralny, a więc 20% polek i polaków

Gość lubie gdy
facet lize mi cipke...jestem wtedy na maxa podniecona

Gość szczurek.90_90
znaczy par* sory dopiero po studiach sie zkapowałem :D

Gość JohnWkrokufeler
Uważaj, bo jeśli Twoja dziewczyna jest za bardzo podniecona, to jej cipka podczas lizania może wessać Twoją głowę aż po samą szyję, a wtedy bardzo łatwo się udusić. Dlatego pamiętaj: zawsze liż cipkę z aparatem tlenowym, np. takim, jakiego używają płetwonurkowie.

Gość szczurek.90_90
haha co ty dałeś ;) jak głowe wessać, pomyśl, jak noworodki z 4 jak nie mniej razy mają mniejszą głowe od nad i ledwo się mieści ale jakoś mieści, nawet na siłe byś nie wepchał swojego ryja!

Uwielbiam lizanie c*pki... Na samą myśl już mam ochotę... Niestety mój facet chyba nie bardzo to lubi gdyż robi to raz na pół roku... Albo i rzadziej... Podczas lizania po ok.3-4 minutach dostaję niesamowity orgazm... A on się denerwuje że to tak długo trwa Moja c*pka jest zawsze wygolona, czyściutka i pachnąca. Może powinnam zmienić faceta... Nie potrafię żyć bez lizanka.