Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęskniąca_mocno

Czy faceci wracają po tym czasie?

Polecane posty

Gość a jak to jest z Kobietami
tak ale ona nie ma nowego partnera. Non stop jest u mnie więc kiedy? ehh naprawdę nic z tego nie rozumiem:(

a jak to jest z Kobietami tak ale ona nie ma nowego partnera. Non stop jest u mnie więc kiedy? ehh naprawdę nic z tego nie rozumiem jest przy tobie....bo pewnie nie jest pewna do konca tego nowego wiesz taka zapchaj dziura... zabawa...w stylu pojawiam sie i znikam dziwie ci sie ze pozwalasz sobie na takie manewry ze strony kobiety:O

Gość a jak to jest z Kobietami
heh potraficz pocieszyć człowieka, nie ma co

ale on powiedział, że nie ma nowego.. kurcze stary wpółczuję Ci:O sama jestem kobieta, ale to indywidualna sprawa.. nikt Ci tu dobrze nie doradzi, sorry

Gość kryterium 0
a jak to jest z kobietami święta racja, popieram w 100% !!!!

Gość oj tam
faceci zawsze wracają, tylko wtedy trzeba się umieć zachować: być na luzie i z dystansem, bez płaczów i jęków, gdy zobaczy, że kobieta go nie potrzebuje, próbuje sprawić by zaczęła potrzebować go na nowo kobiety też, jeśli zobaczą, że jakoś sobie facet bez niej radzi i że już jej nie błaga i nie żebrze, to zaczyna myśleć: halo, co jest ze mną nie tak. najważniejsze to przełamać rutynę w zachowaniu, zmienić schematy, parę razy odmówić spotkania, parę razy nie odpisać na SMS i wszystko macie jak na dłoni :)