Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraolinka 1989

Jestem głupią nastolatką, dla której nic się nie liczyło. Chciałam być normalna.

Polecane posty

Gość Kraolinka 1989

Zajebiście się myliłam i robiłam to co koleżanki. Imponował mi swobodny tryb życia i wyrywanie chłopaków. Chciałam się popisać przed koleżankami i pokazać jaka ja och-ach. Najbardziej koleżanką imponowało powodzenie w śród chłopaków. Jestem ładna i mogłam sobie wybierać. Dzięki temu zyskałam w śród głupich koleżanek wysoką pozycje. Wyrwałam przystojnego i niedostępnego chłopaka. Wiele dziewczyn się za nim śliniło, chociaż on zupełnie mi nie odpowiada i jest głupi:( Koszmarny facet, ale zyskałam sobie parę punktów w głupim rankingu w moim środowisku. Wpadłam z nim niestety i teraz jestem w 6 tyg ciąży. On niby się przejmował, ale zaproponował mi tylko że pomoże mi w usunięciu. Da kasę i chce żebym usunęła. Pewnie usunę bo co mi zostało, jednak znienawidziłam życie, głupie koleżanki i bezsensowny pogoń za facetami:( Przeżyje to jakoś, posunęłam się za daleko i nie powinno było do tego dojść. Bardzo boli że muszę usunąć i pewnie będę myślała o tym długo. Jestem jednak beznadziejna. Głupia gnojówa. Nie wiem czemu się kierowałam takimi głupimi wyznacznikami, wolałabym poznać grubego brzydkiego faceta i który powiedział by mi po prostu - nie martw się jakoś sobie poradzimy, kocham cię. Teraz mimo że mam wątpliwości czy usunąć, nie mam żadnego wsparcia. Wiem że ten facet jest dupkiem, ale chyba skorzystam z jego oferty.

Gość usun i po problemie

Gość pasodoble
jesli zabijesz bedziesz załowac do koncażycia, to dziecko nie jest niczemu winne, to ty popełniałaś błędy nie ono

Gość ....O.....N.....
życie cie wyprostuje

Gość hgfhgfhgfdhgf
przeciez masz 19 lat tak? to taka gnojówa nie jestes, myslałam ze 15 po twojej wypowiedzi.. Jezeli usuniesz naprawde bedziesz zalowac.. Nie usuwaj, urodz i ktos napewno ci pomoze, zawsze cos tam do sadu mozesz pójsc chłopaka pozwac niewiem o co w tym chodzi.. Nie masz zadnej przyjaciółki? Kasy nie masz? A rodzice?

Gość Kraolinka 1989
No sorry, ale usunę. Co mam sama począć z dzieckiem? Nie jestem beznadzieje głupia! Wiem jedno, mam w dupie koleżanki i nie będę sie liczyła nigdy więcej z ich opiniami. Sram na to. Mam nadzieje poznać faceta który będzie chciał ze mną być, mają w dupie co o tym reszta myśli.

Gość chcesz to usuwaj to twoja
prywatna sprawa. A czy będziesz żałować- o tym przekonasz się sama. Ale nie każdy tego żałuje.

Gość ldgjdlskgjdlkghldghkdlgdffjcr
nam umarlo dziecko przy porodzie tydzien temu :( nasz kwiatuszek,lepiej urodz i zostaw w szpitalu,ale nie zabijaj :( nie masz takiego prawa zeby je zabic :(

Gość twoje życie twój wybór
masz do tego prawo

Gość ddccd
bog ci tego niezapomni

Gość 676784
nie słuchaj tych mądralińskich mocherów, to nie ziecko tylko parę komórek. o jakim zabijaniu tu mowa???

Gość gdrgdhg
o srakim kurwa zabijaniu Jeśli dla kogoś to nie jest dziecko tylko pare komórek to niech sobie odpowie na pytanie czym jest człowiek jeśli nie zbiorem paru komórek?

Gość gdrgdhg
jestem kiepska w sexie ale mocna w gębie i lubie się wpieprzać w czyjeś życie chociaż wiem że nie powinnnam :(

Gość Kraolinka 1989
Sram na to wszystko, we wtorek idę na zabieg. Innego wyjścia nie ma.

Gość ppoopop
jesli to zrobisz kiedys napewno to sie na tobie odbije echem

Gość onaaaaaaaaona
Boze tylko nie zabijaj tego dziecka.. pomysl jakby twoi rodzice pozbawili ciebie zycia usuwajac ciaze.. to jest niedopomyslenia.. nawet jakbym miala 15 lat to w zyciu bym nie usunela ciazy nie zabilabym takiej malutkiej niewinnej kruszynki.. RODZICE ci nie pomoga ?????.. pomysl nad tym wiem ze ci ciezko ale to nie jest dobra decyzja !!!!!! PRZEMYSL TO !!

Gość gdrgdhg
dokonując aborcji nie decydujesz o swoim życiu tylko o życiu innego człowieka który się nie narodził jeszcze a człowiek nie ma prawa decydować kto się narodzi a kto nie Allah, Jehowa, Zeus, Matka Natura to oni decydują o tych sprawach urodź i zostaw w szpitalu dziecko jak nie chcesz przyjmij odpowiedzialność z godnością

Gość Kraolinka 1989
w sumie namówiły mnie do usuniecia ciazy kolezanki i chwała im za to!!!

Gość gdrgdhg
czyli głupia prowokacja

Gość dokonując stosunku przerywaneg
o zabijasz. ale wy macie posrane we łbach czy jak plemnik jest w trakcie wnikania w jajo to już jest człowiek czy dopiero wtedy jak wniknie do końca?

Gość onaaaaaaaaona
kolezanki te kolezanki ?? nie sluchaj sie.. pomysl nad tym sama nie sugeruj sie innymi.. pamietaj to niewinne male stworzenie !!

Gość Kraolinka 1989
Poprzednia wypowiedź to podszywanie się. Rodzice nie wiedzą, a ja jestem pewna że tak trzeba.

Gość onaaaaaaaaona
6 tydzien to dziecko ma juz serduszko.. wez poczytaj na temat aborcji w internecie!!!! nie rob takiej glupoty bedzoiesz miala na sumieniu to do konca zycia.. !

Gość Kraolinka 1989
w sumie to chyba lepiej juz byc prostytutką niz dzieciobójczynią...co?

Gość onaaaaaaaaona
moim zdaniem tak.. ile jestes z tym chlopakiem ? jakbys z nim porozmawiala ze urodzisz to dziecko ? i bedziecie sie nim opowiekowac?? czy rzucil cie juz ten chlopak ??

Gość dajcie jej spokój nachalne
kobiety, co się w jej życiue wpieprzacie? to jej spprawa

Gość staradupa
wiesz co, jakkbym byla na towim miejscu bylaby to dla mnie tragedia. dla ciebie tez jest. ale jeszcze wieksza tragedia prawdopodobnie bol psychiczny po usuniecia ciazy. znma 2 dziewczyny, ktore tez wpadly, ale urodzily i nawet teraz koncza studia, co prawda niezbyt ambiitne, zaoczne, ale zawsze cos. nie zalamaly sie. zobaczysz wyjdziesz na ludzi, a do tego kiedy twoje kolezanki beda w piluchach siedzies ty bedziesz miala odchowane dziecko i bedziesz mogla zajac sie kariera.