Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraolinka 1989

Jestem głupią nastolatką, dla której nic się nie liczyło. Chciałam być normalna.

Polecane posty

Moim zdaniem jezeki nie bedziesz miala waruknow do wychowania usun ta ciaze- to nie jest dziecko tylko narazie embrion!!!! Bedzie ci ciezko ale jesczcze ciezej byc samotna matka i klipac biede...

Gość onaaaaaaaaona
Ty chyba prosi o pomoc to sie ludzie wyrazaja .. po to tu jestesmy.. !! Ja mam wiele kolezanek mlodych co urodzily dzieci.. i sa szczesliwe. !! mimo tego ze sa same ? A co do tego chlopaka to jak ?

Gość staradupa
nie podniecaj sie tak, wg sa to nieambitne, o nieprzyszlociowe, niewymagajace wiele pracy, a jakie Ty masz zdanie mnie nie obdchodzi. ale wzburzyles/as sie bo pewnie masz cos wspolnego z takimi studiami. ale po co robisz OT autorce?? sorry ze i ja zrobillam OT

Gość onaaaaaaaaona
Ty do mnie to ? ja wyrazam swoje zdanie.. nic o studiach nie wspomnialam..

Gość lo matko jedyna
onaaaa nie, do tej co wyzej z nickeim "pojebalo cie"

Gość lo matko jedyna
to bylam ja staradupa:)

Gość onaaaaaaaaona
hehe stara dupa ;)) I co zamierasz zrobic KArolino?? JAka masz sytuacje z tym facetem

Gość prowokacja widac i to
kiepska 💤

Gość fggs
kuuurwa.... jak embrion to kurwa was tez mozna by zabic? a jakby wasza matka tak pomyslala? kurwa bylabym wdzieczna za takie pomyslenie wczesniej,a nie wychowanie takich skurwieli..

Gość Fajterka Mała
Karolino ;) Nie martw się,jesteś zmuszona żeby usunąc ciąże,prawdopodobnie w tej chwili bardzo skomplikowało by to twoje życie,ciężko było by ci się uczyc,nie słuchaj tych gadek"a będziesz morderczynią" płód w tak wczesnej postaci nie jest jeszcze dzieckiem,równie dobrze używając prezerwatywy mogą oskarżyc cię o to samo bo zabijasz plemniki itd.Najważniejsze że zobaczyłaś jaką wartośc mają te całe wyścigi,by byc lepszą w swoim środowisku które opiera się tylko na imprezowaniu i materialnym podejściu do życia.Jestem młodsza niż ty,mam Prawie 17 lat,jednak widze to jak moje rówieśniczki podchodzą do życia,mogę śmiało powiedziec że mnie to przeraża,boje się że własnie taka się stane,głupia,pusta,że tak jak znajome będę biła się o byle co,nie szanowała swojego życia,że tak jak one będę miała tak mały zasób słów że co drugie słowo będzie szło "kurwa jak ja nie mogę ja pierdole jaka rzęźnia widziałaś to wogóle kurwa za mocne one są",że będę tak jak one niezrozumiale bełkotac,a zasób moich poglądów ograniczy się do obgadywania innych postronnych mi osób.Rozumiem to że w tym wieku mamy potrzebe wyszalenia się,ale trzeba umiec połączyc pewne rzeczy,ponieważ poznanie swoich poglądów i dojście do tego czego chce się w życiu jest równie ważne co wykorzystanie praw młodego wieku.Nie chciałabym się w wieku 30lat obudzic z ręką w nocniku i stwierdzic że nie wiem jakie mam zdanie na podstawowe tematy,nie wiem jakie mam preferencjie muzyczne bo cały życie pijana słuchałam tego co leciało na baletach,nie wiedziec czego chce od życia bo całe życie chciałam się tylko bawic.

kurde > zle myslalas.. teraz ponosisz tego konsekwencje.. ja nie jestem zwolenniczka usuwania ale w tym wieku.. nie wiem co mam Ci napisac .. ;/

Gość aaa
Dnia 19.10.2008 o 18:37, Gość Kraolinka 1989 napisał:

Zajebiście się myliłam i robiłam to co koleżanki. Imponował mi swobodny tryb życia i wyrywanie chłopaków. Chciałam się popisać przed koleżankami i pokazać jaka ja och-ach. Najbardziej koleżanką imponowało powodzenie w śród chłopaków. Jestem ładna i mogłam sobie wybierać. Dzięki temu zyskałam w śród głupich koleżanek wysoką pozycje. Wyrwałam przystojnego i niedostępnego chłopaka. Wiele dziewczyn się za nim śliniło, chociaż on zupełnie mi nie odpowiada i jest głupi:( Koszmarny facet, ale zyskałam sobie parę punktów w głupim rankingu w moim środowisku. Wpadłam z nim niestety i teraz jestem w 6 tyg ciąży. On niby się przejmował, ale zaproponował mi tylko że pomoże mi w usunięciu. Da kasę i chce żebym usunęła. Pewnie usunę bo co mi zostało, jednak znienawidziłam życie, głupie koleżanki i bezsensowny pogoń za facetami:( Przeżyje to jakoś, posunęłam się za daleko i nie powinno było do tego dojść. Bardzo boli że muszę usunąć i pewnie będę myślała o tym długo. Jestem jednak beznadziejna. Głupia gnojówa. Nie wiem czemu się kierowałam takimi głupimi wyznacznikami, wolałabym poznać grubego brzydkiego faceta i który powiedział by mi po prostu - nie martw się jakoś sobie poradzimy, kocham cię. Teraz mimo że mam wątpliwości czy usunąć, nie mam żadnego wsparcia. Wiem że ten facet jest dupkiem, ale chyba skorzystam z jego oferty.

Życie cię naprostuje dzieciaku z sianem w głowie.

Gość aaa
3 minuty temu, Smakosz91 napisał:

DZISIAJ ONA MA JUŻ 30 LAT  I JEST STARA

O rzeczywiście. Czyli życie zdążyło już naprostować gówniarę, a my byliśmy świadkami jak zmarnowała sobie życie.