Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fujkaa

Temat/artykuł do gazety, pomóżcie.

Polecane posty

Dostałam od polonistki zadanie napisania artykułu do gazety. Szukam odpowiedniego tematu. O czym mogłabym napisać?

Wydaje mi się za poważny. To ma być coś spontanicznego, byle by się dobrze czytało.

hmm.. "Sprzedam maturę!" - Szał młodego pokolenia.. opisz w tym co młodzież teraz oferuje za 50-100zł lub nawet więcej. Całą maturę. Napisz czy to jest dobre, czy złe.. Jakie są tego konsekwencje, na koniec wyciągnij wnioski i napisz swoje zdanie ;)

Gość Całkiem poważnie choć żenująco
Kupię maturę, albo chociaż zapłacę dobre pieniądze za prezentację i przygotowanie do całej matury, chętnych proszę o zostawienie maila.

Gość kiepski w muzie
napisz, że religia powinna wrócić do salek katechetycznych

No tak, ale to jest w dzisiejszych czasach największy problem ;) Ja napisałam sama pracę - bez żadnych pomocy ze stron internetowych i miałam 100% Koleżanki i koledzy - którzy skorzystali z takich ofert mieli max 60%.. a Polski to taki prosty przedmiot ;) Możesz również napisać o : "Wybór studiów - poważnym krokiem w życiu młodego człowieka" ;)

ja n twoim miejscu napisalabym jakis ciekawy felieton ktory rozbawi kazdego a poruszy jakis ciekawy problem:D

makietka (shakez@wp.pl) ja n twoim miejscu napisalabym jakis ciekawy felieton ktory rozbawi kazdego a poruszy jakis ciekawy problem Np :)?

Gość gość
napisz jakim fatalnym miejscem do pracy jest gowork.pl/opinie_czytaj,2505