Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca K

co za dużo to niezdrowo?

Polecane posty

Gość pytająca K

po namietnej nocy albo nawet w jej czasie przy kolejnym razie zaczynam odczuwac taki jakby ból, robi mi sie sucho nagle albo czuje ze pochwa i wargi sa takie sciagniete i nawet jak mezczyzna piesci mnie bardzo delikatnie oralnie to odczuwam nieraz lekki bol? czy to od nadmiernej ilosci seksu czy to po prostu normalne? (aha i nawilzona jestem zawsze bo uzywamy żelu jesli jest taka potrzeba)

Gość pytajaca K
prosze o odpowiedzi osoby doswiadczone

Gość drumdrumdrum
cierpisz na syndrom nieprzespanej nocy.

Gość gość
Zmęczenie materiałuZa osstro Cie posuwa i za dlugo.

Gość pytająca K
ale mi jest przyjemnie tylko nagle takie dolegliwosci sie pojawiaja nie wiem dlaczego, jestem podniecona a tu sucho sie robi np ...

Gość gość
No ja też tak mam, dlatego przywykłam po prostu że moge sie bzykac tylko raz, a potem dopiero na nastepony dzień, bo inaczej bym była poobcierana na maxa.

Gość a ja moge kochac sie tylko
raz w tygodniu :-( Zawsze po seksie przez tydzień boli mnie cipka i nie mogę wtedy uprawiać seksu bo chyba bym umarła z bólu :-(

Gość pytająca K
no ja umieram z bolu ale namietnosc z tym wygrywa, zauwazylam ze po jakims czasie jak wytrzymam chwilke i popiecze to jest jeszcze lepiej niz poprzednio tylko trzeba cierpliwosci aczkolwiek skutki nastepnego dnia sa po prostu straszne, tydzien kuracji :o