Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalala

DUZY BIUST ...zaleta czy wada??

Polecane posty

Olu dziecko - radzę iść do sklepów Triumpha lub Atlantica-tam dobrze ci doradzą jaki wybrać , pozdrawiam:p🖐️

tylko ze ja wlasnie nie mam w swoich okolicach tych sklepow...:/ ale jakos sobie radze .... a taki stanik sportowy to moge kupi w sklepach sportowych czy tam gdzie jest bielizna..??

Tak właśnie,koleżanka ma rację i nie słuchaj "mądrych"wypowiedzi "koleżanek" żebyś zrobiła sobie oparacje pomniejszenia biustu :)

Gość errte
70D dobrze Ci radzi jesli u Ciebie w mieście nie ma Triumpha to warto wybrać się na wyprawę do większego. Dobry stanik to SKARB!!!!

no, skarb:classic_cool: lepiej kupić droższy i za poradą konsultantki, czyt. ekspedientki, ale mam jedną radę, mianowicie miseczki nie mogą być spięte małym listkiem:o muszą być grubo zszyte, wtedy cycuszki są jak jabłuszka:D

Gość bufory obleśne
duży biust jest obrzydliwy . moja matka ma 60 lat i piękny średni biust a siostrzenica chociaż młoda po urodzeniu dziecka ma dwa naleśniki do pasa .Kto pisze że duże jest piękne kłamie ,a tak dodatkowo to faceci traktują kobiety z dużym biustem tylko do przelecenia

Gość duże piersi sa super
jak nie można laski bzykac między piersi to znaczy że ma cycki do niczego. czyli co najmniej C lub duże B

Jak masz zamiar tutaj wypisywac takie głupoty to może załóż sobie swój właśny temat o "oleśnych naleśnikach do pasa" ok?

Gość all lonia
podobno duże cycki można zmniejszyć na NFZ tylko trzeba zaświadczenie i skierowanie od ortopedy że siada kręgosłup

operacja nie jest konieczna... podobno gdy sie duzo cwiczy jest wiecej miesni tkanka jest bardziej zbita i piersi mniejsze.. czy mam racje??

To powinnaś iść z tym do lekarza.Nie możesz się kierować tym, że ktoś Ci powie"Boli Cię kręgosłup bo masz duży biust."Lepiej jest skonsultować to ze spacjalistą ;)

Masz racje ;) poczytaj sobie na różnych stronach internetowych na temat dmabia o duży biust, a na pewno przyda Ci się to ;) wystarczy, że w wyszukiwarce wpiszesz hasło "duży biust" ;)

Gość filipinka23GGGG
jezeli duzy biust u szczuplej dziewczyny to ok ale u grubej to nic szczegolnego poza tym na NK jest duwo pustych dziewczyn ktore sie fotografuja z cycami na wierzchu

Zgłasza się na śmietniku posty do usunięcia i powinny usunąć...Ale póki co to widze, że nikt tego nie chce zrobić na teym topicu...