Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalala

DUZY BIUST ...zaleta czy wada??

Polecane posty

duży biust... zaleta czy wada? zdecydowanie wada, jeśli jest serio duży, duży, wielki, ogromny... taki jak mój: 65J w porywacj do K, wg brytyjskej numeracji, bo krajowa moich wymiarów nie obejmuje... taki jest katastrofą i wymaga korekcji chirurgicznej (gdy znajdę na to czas) ale \"D\" czy nawet po lepszym dobraniu biustonosza \"E\" bo pewnie jak 90 % kobiet masz źle dobrany rozmiar pod biustem... \"E\" czy \"D\" to fajny biust, ciesz się nim :)

:O miseczka D to duży biust?? :O omg 70 H się kłania, G było zanim rzuciłam fajki, a teraz rośnie jak głupie :P narzeczony się cieszy, panowie w: budujesz, remontujesz, urządzasz.....uprzedzająco uprzejmi :) dla mnie wada gdy: kolejny biustonosz robi się za mały, gdy: "nie mam co założyć" wtedy płaczę, wtedy to jest wada! ale kiedy narzeczony patrzy na mnie wzrokiem rozkochanym, pożądliwym, kiedy ja sie czuję ta "naj naj" to..zaleta i bądź tu mądrym ;)

mloda jestes i dlatego tak sie czujesz.. tez tak mialam jak bylam mloda. ja nosze 80 D i jestem zadowolona.

ojs tam wszytko zalezy od figury, ja mam 176 cm wzrostu waze 62kg i mam biust 75 C nie jets maly ale do wysokiej osoby duzy biust pasuje wiec nie ma sie co zamartwiac wazne ze akceptujemy siebie i ze akceptuje nas nasz partner a reszci sie nie musi podobac:P:)

Gość Krzysiekbaku
śmieszą mnie wypowiedzi deseczek co tu piszą ze B to idealny rozmiarxD Kobity, B to rodzynki, nic seksownego bleeh. polowa lasek ma B albo A i kompletnie nie emanują seksapilem jak dla mnie.duze C to minimum ale najpiękniejszy jest rozmawiar D:) bez stanika jak jędrne, ze stanikiem kazde piękne:) ale D to moj faworyt. A deski ktore piszą tu ze B jest akurat, dziewczynki nikogo do swoich poglądów nie przekonacie, no, moze inne dechy :D olalala z opisu widze ze masz posture i cycuszki jak moja była, a ona była zajebistą laską, kazdy facet na nią leciał i wcale mi to nie przeszkadzało bo czułem się dumny mając taki skarb i idąc z nim po ulicy. Takze ciesz się ze swoich blizniaczek i dbaj o nie. pozdrawiam

Gość to tej wyzej
masz 70D i to jest duzy biust? ja tez nosze podobny bo mi zmalał troche jak przestałam brac pigułki (wczesniej było jakies 65FF, czyli coś koło 70E), teraz zmalały i dobrze dobrany stanik miałabym w rozmiarze koło 65E-F, albo 70D. I czuje sie cholernie płaska z tym, takie "średniaki" mi sie wydaje te 70D, nie robi wrazenia 'biusciastej' :(

Gość MartaKa
Cos moj związek po prostu nie opiera się na piersiach (to miły dodatek) więc nie pierdol mi tu ze za trzy lata finito bo mi się usmiech kpiący pojawia na ustach:) a po to się cwiczy na siłowni i masuje zeby nie opadły. A kiedy juz opadną siłą rzeczy i grawitacji to przynajmniej ta miłosc pozostanie, raczej największe spoiwo. Uogólniasz a to swiadczy o Twoim niskim intelekcie kochana. 70D to duzy biust na 160 wzrostu i wagę 50 kg. I mówię tu o duzym biuscie a nie ogromnym. Poniewaz ogromny tez wydaje mi się nieładny. Ale raczej starsze kobiety mają E - F bo: tyją:) wtedy mozna je ewentualnie zmniejszyc lub po prosru nie pasc się jak swinia. To tyle, zadna deska nie zmieni mojego zdania o duzym biuscie, to wielki atut i ceniony równiez w stalych związkach wbrew pozorom:)

Gość MalwinaBD
hmmm, absurd. Absurd! ja mam duze piersi ale do tego jestem bardzo inteligentną osobą, co sprawia ze nikt nie ocenia mnie po biuscie. Mam męza juz 7 lat i bardzo się kochamy, mamy cudownego synka a ja o piersi dbam na tyle ze nadal są piękne i jędrne i bardzo męza podniecają. Nie rozumiem czemu uwazasz ze kobieta z duzym biustem nie moze byc w stalym związku? To ogromny plus i oszczędnośc na operacjach plastycznych. Kazdy facet kocha duze piersi, min, takie ktore się juz nie mieszczą w jego dłoni :)

Gość 65 g
wiecie co tak czytam i załamuję się :( nie jestem gruba waże 48,5 kg przy 158, czyli norma, a mam taki wielki biust to co mam go amputować? tak szczerze to marzę o operacji pomniejszajacej biust, ale nie stac mnie to ponad 10.000,00 zł nawe takiego kredytu bym nie dostała

Gość kokoszaneeeel
Malwisiu kochanie ile masz latek?

Gość kokoszaneeeel
65g nie łam się takiego mnie Boże stworzyłeś takiego mnie masz.Trochę kręgosłup ucierpi itp. ale nie łam się.Faceci to kochają. Więc tym się pociesz.Buchacha.

Gość Pamcia.69
Jak ktoś powiedział, że gdy jedziesz to arabów to zaleta. Tez tak myśle. Oni tylko o jednym. Ale tak naprawde też jestem wysmiewana przez chłopaków w szkole. Nie jest to bardzo miłe uczucie. Ale już się z tym pogodziłam. Myśle że też powinnaś. :))

Gratuluje... Widze, że macie sobie o czym pogadać...Jak by ktoś nie zauważył to autorki tematu już dawno nie ma, ale Wy bardzo jesteście zapaleni w pisaniu głupot...

Gość karo.25
Czy jest wśród was taka, która ma dużą łechtaczkę (oraz wystające wargi i duży biust), jest dziewicą, ma zasady, szanuje się i czeka z oddaniem na tego jedynego, który będzie ją prawdziwie kochał i uczyni z niej najszczęśliwszą kobietę na świecie? Jeśli masz klasę, jesteś młoda i wymagająca, wierzysz w ideały i prawdziwą miłość, podaj mi swoją dłoń, a zaprowadzę Cię do miejsca, o którym zawsze marzyłaś.... Jeśli się zawahasz i postanowisz czekać jeszcze na swoje przeznaczenie, weź pod uwagę to, że drugiej takiej okazji być może już nie będzie. Życie jest jedno i jest ono zbyt krótkie, aby pozwalać sobie na błędy pewnego rodzaju... Jeżeli chcesz mnie bliżej poznać, napisz... karo.25@interia.pl P.S. Uwaga dla niedomyślnych: takie wymagania, bo dużo do zaoferowania. Uwaga dla niezainteresowanych: nie wdaję się w dyskusje.

Gość sdsf
ja mam biust proporcjonalny do reszty ciała i chwała bogu!!! uff nosze tak 70D albo 75C. Uważam ze za duży biust to nic fajnego nie znam ani jednej kobiety która mając za duży biust jest z tego zadowolona szczerze ja też bym nie była bo to musi być strasznie uciążliwe. Najgorsze że te dziewczyny wyglądają na dużo grubsze niż są w rzeczywistości poza tym nie mogą dobrać odpowiedniej koszuli na guziki bo wszystkie się w biuście rozchodzą no jak dla mnie to same minusy. Takie dojne krowy (sorry za określenie ale nie mam zamiaru nikogo tym obrazić) moja kuzynka co ma ten problem mówi że na W-Fie nie mgła biegać bo je cycki latały na wszystkie strony i ją bolały.

Gość gość
Jasne, że zaleta - bynajmniej dla faceta :)

Gość gość
Polubiłam dopiero wtedy jak kupilam porzadny stanik. wczesniejj 70H znaleźć to tragedia. Na szczęście w Allesie znalazłam i sobie cenię. Buziaki ;*

Gość gość
Kobiety z dużym biustem szybciej wyglądają na starsze, dziewczęca figura zawsze będzie synonimem młodości, a duży biust- kobiety dojrzałej, starej baby.

Gość magdaaa9922
Dla kobiet niestety bardzo często wada, ponieważ duży biust jest sporym obciążeniem dla kręgosłupa. Jest też kłopot, jeśli chodzi o dobór stanika, bo czasami naprawdę ciężko cokolwiek znaleźć. Ostatnio widziałam stronę https://www.kinga.com.pl/biustonosze/duzy-biust więc wklejam link, gdyby ktoś szukał.

Gość gość
Duze biusty sa super a klepsydry najseksowniejsze... duzy biust I spora pupa