Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferrero roche

czy powinien się dokładać skoro mieszka u mnie?????pomocy

Polecane posty

Gość ferrero roche

od pewnego czasu czyli od 3-4 miesięcy mieszka u mnie chłopak,który korzysta ze wszystkiego pranie,kąpiele i jedzenie,za które nie dokłada się absolutnie wcale,ja wszystko musze kupowac na obiad,na sniadanie i kolacje to ja zapełniam lodówke a on nic jakby to było normalne,nie iwem już co mam zrobić,poprosze o jakies rady,dodam,że on ma swoje mieszkanie a przesiaduje u mnie,ma prace i to dobra,a mnie wykorzystuje na kazdym kroku,

Gość djuyxse
nie moze tak byc. porozmawiaj z nim

Gość ferrero roche
wstdze sie mu to powiedziec,po raz pierwszy w zyciu mam taka sytuacje,myslalam ze facet ktory zarabia bedzie sie dokladal a nie ciagnal odemnie

Gość lampka polnocna11
nie wspomnialas jeszcze czy kupujesz mu codziennie piwo ... ale mam nadzieje ze tak :D

Gość mmtg
zacznij przesiadywac u niego dla odmiany

Gość ERECTUS
i ty jeszcze sie zastanawiasz

Gość każdy ma to na co pozwala
skoro od momentu wprowadzenia się chłopaka pozwalasz mu na wszystko za darmo to niby czemu się dziwisz? Masz po prostu utrzymanka a on korzysta. Najwyższy czas posłać pasożyta na drzewo albo od jutra WSZYSTKO dzielić w kosztach na dwa. A przede wszystkim uświadomić mu to. Zaraz usłyszysz, że dlaczego nic nie mówiłaś od poczatku

Gość Ty sie wstydzisz
mu o tym powiedziec ... a on sie nie wstydzi Ciebie wykorzystywac.

powinien jak chooj! i nie boj sie mu tego powiedziec, bo czego masz sie bac? jak sie przestraszy to znaczy ze jest boidudkiem i lamaga i niech spada

Gość Powinien się
dokładać. Chyba, że kręci Cię to, że masz utrzymanka.

Gość INESSSSS
zostaw mu rachunki na stole z karteczką, że trezba zapłacic i idz do pracy, zaczekaj na rekacje i podejmij słuszna decyzje ;)

ja pierdykam - nie wstydzisz się go, jak z nim mieszkasz, ale wstydzisz się porozmawiać o pieniądzach, o tym, że on na Tobie żeruje?? ludzie, na czym wy budujecie związki. ja po tygodniu bym poruszyła ten temat, gdyby się facet nie poczuwał. nie czekałabym 3-4 miesiące. POROZMAWIAJ z nim! otwarcie, kawę na ławę. jak to widzisz, czego oczekujesz. bo jak ty sobie wyobrażasz z nim życie, skoro nie umiesz z nim rozmawiać??

Gość domyślam się ze to Twoj chłopa
chłopak Może powiedz mu " Misiu minęły moje 4 miesiące, teraz Ty nas utrzymujesz" i po następnych 4 miesiącach kiedy to On będzie opłacał rachunki, kupował jedzenie itp pomyślcie o wspólnych finansach

Gość też pytanie
Amant Wszechczasów? zal.pl

wstydzisz się jemu powiedzieć, żeby sie dokałdac, a nie wstydzisz się tutaj pisac o tym, ze hodujesz pasożyta? ja miałam faceta, który 'nigdy nie miał na piwo' jak gdzies wychodzilsmy ze znajomymi [a facet miał dwadzieścia pare lat i co z tego, ze studiowal, ludzie w tym wieku maja już pieniądze]. oczywiście tłumaczył mi się, ze go nie stać na takie wypady i inne sroły oierdoły, w koncu się wkurzyłam i przestałam stawiac i siedział jak ten cieć bez niczego. dobrze, ze jeszcze parę szczegołów zdecydowałao o tym, że go zostawiłam.

Gość fornication
wiesz własnie szukam mieszkania. nie jem dużo i mogłabym sie dokładać do wody:)